Bookmarks

    Ανακοίνωση εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Νέστου Χρυσούπολης μέσα από το οποίο έκανε γνωστή προς την ΕΠΟ την άρνηση της, στο ενδεχόμενο συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Football League.

     

    Στην σχετική επιστολή του στη διοργανώτρια αρχή, η διοίκηση του Νέστου Χρυσούπολης, τονίζει μεταξύ των άλλων και τα εξής:

     

    -«Ο λόγος άρνησης επικεντρώνεται κυρίως στο οικονομικό και οργανωτικό κομμάτι. Από την στιγμή που πληροφορηθήκαμε το ενδεχόμενη συμμετοχής μας στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, το νέο διοικητικό συμβούλιο, εξέφρασε την επιθυμία να δηλώσει συμμετοχή. Ενθουσιασμένοι και έχοντας την στήριξη και παρότρυνση του φίλαθλου κόσμου της πόλης ξεκινήσαμε την προσπάθεια. Πολλοί ήταν αυτοί που εξέφρασαν την επιθυμία να μας στηρίξουν οικονομικά. Ο πρόεδρος της ομάδας προχώρησε σε μία σειρά επαφών και συζητήσεων με όλους τους εμπλεκόμενους. Με την πάροδο των ημερών όμως όλοι αυτοί που αρχικός είχαν δείξει ενδιαφέρον αποχώρησαν από τις συζητήσεις απαντώντας αρνητικά. Το υπάρχον Διοικητικό Συμβούλιο είχε κάποιες οικονομικές δυνατότητες και δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε μεγάλο ύψος των οικονομικών απαιτήσεων της κατηγορίας. Εξάλλου το χρονικό διάστημα από τη στιγμή που δεν υπάρχει η οικονομική στήριξη που χρειάζεται για να οργανωθεί η ομάδα, σε επίπεδο στελεχών (παράγοντες και διοικητικοί υπάλληλοι) είναι πολύ μικρό».

    Comments are closed.