Bookmarks

    Τη Δευτέρα (26/8) στις 8:30 το βράδυ έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν από τη Δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, τα εγκαίνια τού νέου ανακαινισμένου «Βερούλειου» σταδίου ενώ κατά τη  διάρκεια της τελετής προγραμματίστηκαν διάφορες δράσεις και αθλητικές δραστηριότητες από πλευράς τού Δήμου Καβάλας σε συνεργασία με τους αθλητικούς συλλόγους.

     

    Πρόκειται για ένα έργο ιδιαίτερα σημαντικό για την αθλητική κοινωνία της Καβάλας το οποίο θα αναβαθμίσει σε μέγιστο βαθμό τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της κοινωνίας και όχι μόνο. Είναι ένα έργο το οποίο οραματίστηκε η Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, γίνεται πράξη και δίχως άλλο το ανακαινισμένο «Βερούλειο» στάδιο θα αποτελεί στο εξής ένα αθλητικό «κόσμημα» για την Καβάλας και το Δήμο γενικότερα. Όλοι οι χώροι στο «Βερούλειο» είναι πλήρως ανακαινισμένοι και αναφερόμαστε, στον χλοοτάπητα αφού τοποθετήθηκε νέος, τα αποδυτήρια των ομάδων, των διαιτητών, τους νέους χώρους άθλησης που έχουν δημιουργηθεί, την τοποθέτηση πυλώνων φωτισμού, στις νέες κερκίδες και γενικότερα σε μία πολύ σειρά σημαντικών εργασιών που πραγματοποιήθηκαν.

    Τα εγκαίνια θα γίνουν υπό το φως των σύγχρονων προβολέων, που για πρώτη φορά αποκτά το συγκεκριμένο στάδιο στις 8.30 το βράδυ, και θα σημάνουν την επιστροφή των τριών ομάδων στο «σπίτι» τους ύστερα από περίπου 1,5 χρόνο που διήρκησαν οι εργασίες. Το όλο έργο κόστισε 700 χιλιάδες ευρώ και πληρώθηκε αποκλειστικά από το ταμείο του δήμου Καβάλας. Ο Δήμος Καβάλας θέλοντας να δώσει πανηγυρικό χαρακτήρα στα εγκαίνια, απεύθυνε ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους Καβαλιώτες να συμμετέχουν στην εκδήλωση. Η ανοιχτή πρόσκληση αναφέρει τα εξής: «Η Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα σας προσκαλεί στα εγκαίνια του ριζικά ανακατασκευασμένου Βερουλείου Σταδίου τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019 και ώρα 20:30».

    Comments are closed.