Bookmarks

    Και το όνομα αυτού Οδυσσέας Λυμπεράκης… H συμφωνία ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία με την ομάδα της Νέας Σμύρνης, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και η θέση του αριστερού μπακ στον Πανιώνιο για τη νέα σεζόν έκλεισε από το πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας της Καβάλας, αφού οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα, έδωσαν τα χέρια και η μετακίνηση του ολοκληρώθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα.

     

    Φυσικά βασικός θα είναι και πάλι ο Γιώργος Σαραμαντάς. Ο Γιάννης Κιάκος αποκτήθηκε και μάλιστα αγωνίστηκε και στο φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας, αλλά οι Νεοσμυρνιώτες ήθελαν έναν ακόμη νεαρό παίκτη.

    Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο πρώην παίκτης του Α.Ο.Κ. Οδυσσέας Λυμπεράκης που ήταν ο πρώτος στη λίστα του Πανιωνίου ολοκλήρωσε την συμφωνία του με την ομάδα της Νέας Σμύρνης και οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα. Ο 21χρονος την τελευταία διετία αγωνιζόταν στην Καβάλα. Ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στους «αργοναύτες», οι οποίοι ανέβηκαν κατακτώντας το πρωτάθλημα στον όμιλό τους στη Γ’ Εθνική.

    Ο νεαρός πρώην αμυντικός του Α.Ο.Κ. να σημειώσουμε ότι είχε κρούση και από την ΑΕΛ με τον Αλέξη Κούγια να έχει πάει και να τον έχει δει προσωπικά σε κάποια ματς. Ωστόσο ο Πανιώνιος κέρδισε τη μάχη της απόκτησής του. Βέβαια θα πρέπει να σημειώσουμε ότι για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του χρειάστηκε να ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Παύλος Δερμιτζάκης και ο Αντώνης Αντωνίου και στην συνάντηση που είχαν με τους διοικούντες της ομάδας της Νέας Σμύρνης ολοκλήρωσαν την συμφωνία.

     

    63 Responses to “Οριστικά στον Πανιώνιο συνεχίζει την καριέρα του ο πρώην παίκτης του Α.Ο.Κ. Οδυσσέας Λυμπεράκης”