Bookmarks

    Το βράδυ της Κυριακής 12 Μαΐου 2019 ήταν ένα βράδυ ονειρεμένο. Ήταν ένα βράδυ μαγευτικό στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» όπου όλοι όσοι παρευρέθηκαν πριν και μετά το φιλικό παιχνίδι με τη Ξάνθη απέδωσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την δέουσα τιμή και δόξα  στους κατακτητές της κορυφής του 1ου ομίλου της Γ’  εθνικής κατηγορίας.

     

    Ήταν μία βραδιά αποκλειστικά και μόνο αφιερωμένη στον Α.Ο.Κ. και η οποία αποτέλεσε την καλύτερη επιβράβευση για τους πρωταθλητές οι οποίοι γύρισαν σελίδα και δικαιολογημένα έχουν κάθε λόγο για να αισιοδοξούν για ένα λαμπρό μέλλον. Με την φιέστα που ακολούθησε στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» μετά το τέλος του φιλικού με την Ξάνθη στο οποίο ο Α.Ο.Κ. έχασε με (0-2), τις βραβεύσεις που έγιναν, την αποθέωση που γνώρισε ο πρωτεργάτης της επιτυχίας και προπονητής του Α.Ο.Κ. Παύλος Δερμιτζάκης, οι συνεργάτες του στην τεχνική ηγεσία, οι ποδοσφαιριστές αλλά και όλοι οι συνεργάτες στα αποδυτήρια της ομάδας, τα πυροτεχνήματα που έπεσαν στον ουρανό της Καβάλας και έκαναν τη νύχτα μέρα, το πανηγυρικό κλίμα που επικράτησε, τα χαμόγελα της ικανοποίησης που φώτιζαν τα πρόσωπα όλων και γενικότερα το λαμπερό κλίμα που υπήρχε, συνέθεσαν τις εικόνες μιας βραδιάς γεμάτη συναισθήματα για την πανηγυρική άνοδο αλλά και αναμνήσεις από το πλούσιο και ένδοξο παρελθόν της ομάδας της Καβάλας.

     

    Οι βραβεύσεις

    Να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε η βράβευση της ΕΛΑΓΡΟΛΛΙΠ που ήταν ο μεγάλος χορηγός του Α.Ο.Κ. της περιόδου που πέρασε.

    Στη συνέχεια βραβεύτηκαν οι Θοδωρής Ζαγοράκης και ο Στέλιος Σφακιανάκης για την προσφορά τους στον Α.Ο.Κ. αλλά και στο ελληνικό ποδόσφαιρο ενώ μετά τις βραβεύσεις ακολούθησε η παρουσίαση όλων όσων βρίσκονται εντός των αποδυτηρίων και οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν από τους εκατοντάδες φιλάθλων που βρέθηκαν στις κερκίδες.

    Ειδική μνεία μάλιστα να τονίσουμε ότι έγινε στον πρώτο σκόρερ Κώστα Μαρκόπουλο ενώ σε video wall οι φίλαθλοι έβλεπαν τα γκολ της ομάδας στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής που πέρασε.

    Πριν τις βραβεύσεις παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που έγραψαν τη δική τους ιστορία σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο στον Α.Ο.Κ., παρουσιάστηκαν στο video wall και παραχώρησαν συνεντεύξεις δίνοντας τις δικές τους  ευχές. Παράλληλα να τονιστεί ότι η φιλαρμονική του Δήμου  Καβάλας που «έκλεψε» την παράσταση παιάνιζε μεγάλες επιτυχίες του χθες και του σήμερα.

    Τις απονομές έκαναν η Δήμαρχος Καβάλας κ. Δήμητρα Τσανάκα, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος, ο πρώην υπουργός κ. Γιώργος Καλαντζής, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Καβάλας κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Δράμας και μέλος του Δ. Σ της ΕΠΟ κ. Χατζησαρόγλου.  Επίσης στις απονομές προς τους παίκτες και ο Θοδωρής Ζαγοράκης.    Την εκδήλωση ευλόγησε ο Σεβασμιότατος  Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος.

    Comments are closed.