Bookmarks

    Όταν έχεις ζήσει όλα όσα έχουν συμβεί μέσα στο γήπεδο του Καλαμπακίου και μέσα σε λίγα λεπτά από την κόλαση βρίσκεσαι στον παράδεισο και ο εφιάλτης μετατρέπεται στο πιο γλυκό όνειρο τότε μόνο μπορείς να συνειδητοποιήσεις το μέγεθος της ευθύνης που έχεις, το μεγαλείο του ποδοσφαίρου αλλά και την τεράστια εναλλαγή των συναισθημάτων.

     

    Όλα τα παραπάνω θεωρούμε ότι αποτελούν  ένα μικρό δείγμα όλων όσων διαδραματίστηκαν μερικές ημέρες πριν, στην αναμέτρηση με δραματικό φινάλε του Α.Ο.Κ. στην ΑΕ Καλαμπακίου και τα οποία δίχως άλλο θα παραμείνουν χαραγμένα στις μνήμες και τις καρδιές των μεγάλων πρωταγωνιστών. Η τεχνική ηγεσία του Α.Ο.Κ. , ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης και οι συνεργάτες του, οι παράγοντες της ομάδας, ο φίλαθλος κόσμος αλλά κάποιοι αφανείς ήρωες που στηρίζουν την όλη προσπάθεια όντως έζησαν ένα συγκλονιστικό απόγευμα και όταν ξύπνησαν από τον εφιάλτη που τους είχε κυριεύσει τότε κατάλαβαν πόσο πραγματικά είναι γλυκό το όνειρο που ζούσαν. Τόσο γλυκό όσο πικρό για τους συνδιεκδικητές του τίτλου όπως ακριβώς θα ίσχυε και στην αντίθετη περίπτωση.

     

    Τέλος καλό όλα καλά

    Τελικά η φράση «τέλος καλό όλα καλά», σφραγίζει το μέγεθος της επιτυχίας το οποίο θα γίνει ακόμη μεγαλύτερο σε δύο εβδομάδες με τον Α.Ο.Κ. να ξεπερνάει τα δύο εμπόδια τα οποία απομένουν μέχρι την αυλαία του πρωταθλήματος. Το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη συνεχίζει να κοιτάει μόνο μπροστά αναζητώντας δύο νίκες εντός έδρας με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και την τελευταία αγωνιστική στην Ξάνθη  κόντρα στην τοπική Ασπίδα. Με απλά λόγια να τονίσουμε ότι ο Α.Ο.Κ. απέχει μόλις 180 λεπτά πριν πανηγυρίσει την μεγάλη άνοδο και κάνει πράξη αυτό το οποίο πολλοί σχεδίασαν στο παρελθόν αλλά δεν το υλοποίησαν . Βέβαια θα πρέπει να τονίσουμε ότι στην παρούσα χρονική περίοδο, τις ημέρες που διανύουμε δηλαδή αλλά και εκείνες που θα ακολουθήσουν μέχρι την αυλαία του πρωταθλήματος, δεν χρειάζονται ούτε μεγάλα λόγια ούτε τυμπανοκρουσίες ούτε φιέστες.

     

    Απαιτείται ιδιαίτερα μεγάλη προσοχή

    Απαιτείται ιδιαίτερα μεγάλη προσοχή, σεβασμός στην προσπάθεια που έχει καταβληθεί μέχρι τώρα από όλους και προς όλους και κυρίως απαιτείται τα μυαλά να είναι στο κεφάλι. Ο Α.Ο.Κ. έχει μπροστά του το παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης την ερχόμενη Κυριακή με την τεχνική ηγεσία του να μην αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα και τον Παύλο Δερμιτζάκη να σχεδιάζει τα πλάνα του με όλους τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

     

    Comments are closed.