Bookmarks

    Οι κορασίδες του Α.Ο Καβάλα εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις που πραγματοποίησαν και κατέκτησαν τελικά την 3η θέση στο Final-4 που διεξήχθη στην Αλεξανδρούπολη για το πρωτάθλημα Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

     

    Ειδικότερα να σημειώσουμε το γεγονός ότι η ομάδα της Καβάλας γνώρισε την ήττα με 3-1 σετ από το αντίστοιχο συγκρότημα της Νίκης Αλεξανδρούπολης με αποτέλεσμα να μην συνεχίσει τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Πάντως οι κορασίδες του Α.Ο Καβάλα στον μικρό τελικό της διοργάνωσης τα κατάφεραν αφού ξεπέρασαν με απόλυτη επιτυχία το εμπόδιο της ομάδας Αμαζόνες Μαϊστρου και δικαιολογημένα κατέκτησαν την 3η θέση στο Final-4 που διεξήχθη στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, δικαιώνοντας την προσδοκίες όλων. Πρόκειται σίγουρα για μία πολύ μεγάλη επιτυχία για τις Κορασίδες του Α.Ο.Κ. και η οποία δίχως άλλο δικαιώνει τις προσδοκίες μιας ολόκληρης χρονιάς από τις επίπονες προσπάθειες που καταβλήθηκαν.

    Τέλος να σημειώσουμε ότι στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης που στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία, επικράτησε με 3-1 σετ των Αμαζόνων Μαϊστρου με αποτέλεσμα να κατακτήσει την 3η θέση του φετινού πρωταθλήματος.

     

    ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ FINAL 4

    Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ημιτελικής και τελικής φάσης στο Final-4 των Κορασίδων που διεξήχθη στην Αλεξανδρούπολη για το πρωτάθλημα Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης είναι τα εξής:

     

    Ημιτελική Φάση

    Νίκη Αλεξανδρούπολης-Α.Ο Καβάλα 3-1

    Αμαζόνες Μαϊστρου-Γαία Δράμας 0-3

     

    Μικρός Τελικός

    Α.Ο Καβάλα-Αμαζόνες Μαϊστρου 3-1

     

    Τελικός

    Νίκη Αλεξανδρούπολης-Γαία Δράμας 1-3

     

     

    Comments are closed.