Bookmarks

    Παρουσία εκπροσώπων των δύο φιναλίστ του τελικού του φετινού θεσμού του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας, εκπροσώπων της διοργανώτριας αρχής, μέσα σε ένα εγκάρδιο και πολύ φιλικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου στα γραφεία της διοργανώτριας αρχή.

     

    Να σημειωθεί ότι στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, την ομάδα του Αετού Ορφανού εκπροσώπησαν, ο πρόεδρος του συλλόγου Νικόλαος Λαμπίδης και ο Σάκης Μήτρακας ενώ η Αναγέννηση Λιμεναρίων εκπροσωπήθηκε από τον προπονητή της Τάσο Τσαπανίδη και το μέλος του διοικητικού της συμβουλίου Σωτήρη Χατζηπαναγιώτη. Ήταν πραγματικά μια εκδήλωση όπου τα χαμόγελα έδωσαν και πήραν και όλοι ευχήθηκαν ο μεγάλος τελικός του κυπέλλου να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία και όλα να κυλήσουν ομαλά.

     

    Οι δηλώσεις

    Αρχικά το λόγο πήρε από πλευράς της διοργανώτριας αρχής ο Χρήστος Παρασκευάς ο οποίος μεταξύ των άλλων σημείωσε και τα εξής:

    «Καλωσορίζω τους δυο φιναλίστ. Είμαστε στο φινάλε αυτού του φετινού θεσμού ο οποίος θα πρέπει να τονίσω ότι  ήταν και φέτος πολύ ανταγωνιστικός. Δίκαια οι δυο ομάδες βρίσκονται στον τελικό. Είναι γνωστό ότι ο Αετός Ορφανού μας εκπροσωπεί επάξια στη Γ` Εθνική ενώ από την άλλη πλευρά η Αναγέννηση Λιμεναρίων πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας και  έπρεπε να κάνει αυτήν την υπέρβαση.  Κορυφώνεται ο θεσμός στο «Ανθή Καραγιάννη» την Μεγάλη Τετάρτη».

     

    Στη συνέχεια της συνέντευξης τύπου το μέλος της διοίκησης της Αναγέννησης Λιμεναρίων Σωτήρης Χατζηπαναγιώτης ο οποίος στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του για πρώτη φορά συμμετέχει στον τελικό του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας. Χαρακτηριστικά υπογράμμισε τα εξής:  

    -«Πρώτη φορά το σωματείο μας βρίσκεται στον τελικό της διοργάνωσης για το κύπελλο της Ε.Π.Σ. Καβάλας. Για μας είναι μια μεγάλη γιορτή. Θέλω να τονίσω ότι ο σύλλογος μας ιδρύθηκε το 1977 και υπηρετεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με ελάχιστες προσθήκες εκτός νησιού. Με πολλά παιδιά στα τμήματα υποδομών. Αισιοδοξούμε ότι θα μπορέσουμε να πάρουμε το Κύπελλο. Σίγουρα  δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τον Αετό Ορφανού αλλά αντίθετα είναι γιορτή για μας που έχουμε φτάσει στον τελικό.  Είναι ιστορική στιγμή για μας.  Αισιοδοξούμε ότι θα έχουμε ένα ωραίο απόγευμα. Ο κόσμος των Λιμεναρίων ήδη έχει ξεσηκωθεί και ενεργοποιείται σιγά-σιγά για να έρθει στην Καβάλα και να μας στηρίξει με όλες τις δυνάμεις του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το προπονητικό τιμ, τον κ. Τάσο Τσαπανίδη και τον κ. Αγγελίδη.  Τέλος εκείνο το οποίο θέλω να πω είναι το ότι στην Αναγέννηση Λιμεναρίων γίνεται μεγάλη προσπάθεια, όλη η λειτουργία της ομάδας είναι λαϊκής βάσης και το χωριό μας βοηθάει από το υστέρημα του».

     

    Ακολούθησαν οι δηλώσεις του προέδρου του Αετού Ορφανού Νίκου Λαμπίδη ο οποίος μεταξύ των άλλων υπογράμμισε τα εξής:

    -«Για μένα προσωπικά ως πρόεδρος του Αετού Ορφανού αλλά και για όλους όσους βρίσκονται εντός και εκτός των αποδυτηρίων του συλλόγου μας ο τελικός αποτελεί μια γιορτή.  Σίγουρα δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο, έχοντας τη ταμπέλα του φαβορί. Είναι ένας τελικός. Για τον Αετό είναι συνήθεια ο τελικός τα τελευταία χρόνια. Μια φορά το κατακτήσαμε, μια φορά το χάσαμε. Έχουμε μια καλή ομάδα και θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο.  Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Τα Λιμενάρια είναι μια ιστορική ομάδα. Παίζει πολλά χρόνια στην Α` κατηγορία.  Για μένα θέλω να σας πω ότι αξίζουν πολλά συγχαρητήρια οι άνθρωποι που ασχολούνται με την ομάδα των Λιμεναρίων. Συγχαρητήρια στον κ. Τσαπανίδη. Συγχαρητήρια στον  προπονητή μας κ. Σίτσα που μας άφησε στα κρύα του λουτρού.  Δεν πειράζει αυτά έχει η ζωή. Δεν επηρέασε την ομάδα καθόλου η φυγή του, τώρα έχουμε καλύτερη ψυχολογία. Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν τα ξέρετε. Ζήτησε να έρθει στον τελικό αλλά δεν το δεχτήκαμε σαν διοίκηση.  Ο Γιάννης Ζέρβας και ο Νίκος Μιχαλής θα εκπροσωπήσουν την ομάδα στον πάγκο.  Τις προπονήσεις θα τις κάνει ο Κώστας Καραγιαννίδης.  Είναι άξιος ο Σίτσας να είναι καλά εκεί που είναι και από καρδιάς, εύχομαι να κάνει το κάτι παραπάνω.  Δεν επηρεάζει  η φυγή του».

     

    Στη συνέχεια της καθιερωμένης συνέντευξης τύπου, το λόγο πήρε ο προπονητής της Αναγέννησης Λιμεναρίων Τάσος Τσαπανίδης ο οποίος στις δηλώσεις που έκανε μεταξύ των άλλων τόνισε και τα εξής:

    -«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στις δυο ομάδες τόσο για την παρουσία τους στο πρωτάθλημα όπου παίζουν βέβαια σε διαφορετικές κατηγορίες  όσο και στο θεσμό του Κυπέλλου.   Για μας η συμμετοχή στον τελικό του κυπέλλου αποτελεί μια ξεχωριστή στιγμή. Η ομάδα φτάνει για πρώτη φορά στον τελικό. Γνωρίζουμε ότι φαβορί είναι ο Αετός Οφρυνίου αλλά εμείς το σίγουρο είναι ότι εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε αυτό το δυνατό σύνολο που έχει ο Αετός.  Αυτό για να το πετύχουμε πρέπει να έχουμε αυτοσυγκέντρωση και να είμαστε πολύ δυνατοί στον αγωνιστικό χώρο. Από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να γίνει ένας καλός τελικός. Δεν θα κλειστούμε πίσω. Αν και είναι το φαβορί ο Αετός θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την έκπληξη. Τέλος θέλω να θυμίσω ότι έχω σαν προπονητής και σαν παίκτης κατακτήσει το Κύπελλο».

     

    Ακολούθησαν  οι δηλώσεις του εκπρόσωπου  τύπου του Αετού Ορφανού  Σάκη Μήτρακα ο οποίος υπογράμμισε τα εξής:

    -«Αξίζουμε συγχαρητήρια στην ΕΠΣΚ για την τέλεια διοργάνωση του φετινού κυπέλλου και για την όλη διοργάνωση. Συγχαρητήρια την Αναγέννηση Λιμεναρίων που έφτασε στον τελικό.  Όπως είπαν και οι άνθρωποι της ομάδας της Θάσου, ο τελικός είναι μια γιορτή.  Μακάρι να τιμήσουν οι πάντες αυτή τη γιορτή. Συμφωνώ με τον Τάσο Τσαπανίδη, ότι σε έναν τελικό δενυπάρχει φαβορί.  Δεν κρυβόμαστε πίσω από τα δάκτυλο μας. Είναι μια κατηγορία πιο πάνω ο Αετός.  Λογικά υπάρχει φαβορί αλλά πρέπει να το δείξουμε στην πράξη. Εμείς καήκαμε από το χυλό και φυσάμε το γιαούρτι.  Εννοώ τον τελικό με τον Κεραυνό Πέρνης. Σεβόμαστε την ομάδα της Αναγέννησης.  Μακάρι ο καλύτερος να πάρει το Κύπελλο.  Μεγάλο μερίδιο στην πορεία του Αετού στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο έχει ο Δημήτρης Σίτσας που δεν είναι πλέον στον Αετό.  Του ευχόμαστε τα καλύτερα και μακάρι να τον καμαρώσουμε ακόμη πιο ψηλά, στην επαγγελματική του καριέρα».

     

    Την ίδια ώρα να τονίσουμε ότι στην προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου,  την επιτροπή διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας εκπροσώπησε  ο Γιώργος Μπέης που μίλησε για την αλλαγή στον έναν βοηθό που έγινε.  Ορίστηκε ο κ. Δεδονάκης στη θέση  του κ. Κουκούμη.
    Η Αναγέννηση Λιμεναρίων ζήτησε εξαίρεση του Δεδονάκη  και το θέμα τέθηκε υπό συζήτηση. Διαιτητής του τελικού θα είναι ο κ. Τσιλίκας που βγήκε μετά από κλήρωση όπου στην κληρωτίδα μπήκε και το όνομα του κ. Τσιάρα.  Στο τελικό θα υπάρχουν δυο βραβεύσεις ενώ θα βραβευτούν ο πολυτιμότερος και ο καλύτερος σκόρερ του μεγάλου τελικού του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας.

     

    Comments are closed.