Bookmarks

    Έναν τελικό, αυτόν για τα κύπελλο κατηγοριών της Β3 της Ε.Π.Σ. Καβάλας αυτόν ανάμεσα στον ΑΟ Ελαιοχωρίου και τον Κεραυνό Ελευθερών και ολόκληρη η 22η αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ποδοσφαιρικής δράσης το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Απριλίου.

     

    Πιο συγκεκριμένα για την Α΄ κατηγορία της τοπικής ένωσης οι δύο  πρωτοπόροι του βαθμολογικού πίνακα στοχεύουν σε νίκες στα εντός έδρας παιχνίδια  που πρόκειται να δώσουν. Και αυτό γιατί ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Βύρωνας θα υποδεχθεί τον Ναζιανζό Νέας Καρβάλης ενώ από την άλλη πλευρά θα φιλοξενήσει την ομάδα του Βρασίδα Νέας Περάμου στο γήπεδο του Ποτού. Σε μία ακόμη πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ο Ορφέας Ελευθερούπολης θα υποδεχθεί την Αναγέννηση Λιμεναρίων ενώ η ΑΕΚ Καβάλας θα ταξιδέψει στο γήπεδο του Πλατανοτόπου για να αγωνιστεί κόντρα στον τοπικό Φρίξο, με το βαθμολογικό ενδιαφέρον να έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Από εκεί και πέρα στα υπόλοιπα παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας ο Ατρόμητος Χαλκερού με στόχο την νίκη θα υποδεχθεί τον Κεραυνό Κρηνίδων ενώ ο Άρης Πηγών θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Θεαγένη Θάσου. Τέλος ο ΜΑ Φιλίππων θα πάρει τους βαθμούς της νίκης στα χαρτιά σε βάρος του Ολυμπιακού Καβάλας που αποχώρησε.

     

    Αναλυτικά οι αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Απριλίου, οι ώρες έναρξης του και τα γήπεδα που θα τις φιλοξενήσουν σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από την διοργανώτρια αρχή έχουν ως εξής:

     

    ΣΑΒΒΑΤΟ 6-4-2019

    ΓΗΠΕΔΟ

    ΩΡΑ

    ΟΜΑΔΕΣ

    ΧΑΛΚΕΡΟΥ

    16:00

    ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΚΕΡΟΥ

    ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΡΗΝΙΔΩΝ

      

    ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ Β3

    ΓΗΠΕΔΟ

    ΩΡΑ

    ΟΜΑΔΕΣ

    15:30

    Α.Ο. ΕΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ

    ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ

    ΚΥΡΙΑΚΗ 7-4-2019

    ΓΗΠΕΔΟ

    ΩΡΑ

    ΟΜΑΔΕΣ

    ΠΟΤΟΥ

    16:00

    ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ

    ΒΡΑΣΙΔΑΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ

    ΠΗΓΩΝ

    16:00

    ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ

    ΘΕΑΓΕΝΗΣ ΘΑΣΟΥ

    ΧΑΛΚΕΡΟΥ

    16:00

    ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΝΑΖΙΑΝΖΟΣ Ν. ΚΑΡΒΑΛΗΣ

    ΚΩΤΣΑΛΟΥ

    16:00

    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

    Μ.Α. ΦΙΛΙΠΠΩΝ

    ΠΛΑΤΑΝΟΤΟΠΟΥ

    16:00

    ΦΡΙΞΟΣ ΠΛΑΤΑΝΟΤΟΠΟΥ

    Α.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ

    16:00

    ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ

    ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ

     

    Comments are closed.