Bookmarks

    Την ερχόμενη Τετάρτη 6 Μαρτίου έχουν προγραμματιστεί από τη διοργανώτρια αρχή να διεξαχθούν οι δυο πρώτοι ημιτελικοί του κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, όπως έγινε γνωστό μέσα από το σχετικό δελτίο τύπου που εκδόθηκε.

     

    Πρόκειται για την αναμέτρηση του Βρασίδα Νέας Περάμου με την Αναγέννηση Λιμεναρίων και την αντίστοιχη του Αετού Ορφανού με τον Βύρωνα Καβάλας, παιχνίδια τα οποία αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον.

     

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικότερα στο δελτίο τύπου που εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, αναφέρει τα εξής:

     

    1. Οι δυο πρώτοι ημιτελικοί του Κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας, ΒΡΑΣΙΔΑΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ και ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ – ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, θα διεξαχθούν την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019 στις 15:30 μ.μ..

    2. Τιμωρείται το σωματείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΙΑΣΜΑΤΟΣ με χρηματικό πρόστιμο 100 € και αποκλεισμό του γηπέδου του για 2 αγωνιστικές με αναστολή.

    3. Κλήθηκαν και προπονήθηκαν με την ομάδα προεπιλογής της Εθνικής Παίδων Κ-14 οι Καβαλιώτες ποδοσφαιριστές, Νικόλαος Μεσίνης, Σάββας Δεληγιαννίδης, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος και Ιωάννης Ζαχαρής. Οι ανωτέρω ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν και προπονήθηκαν, την Πέμπτη 21/2/2019, στο Εθνικό γήπεδο της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη.

    4. Ενημερώνουμε όλα τα σωματεία της δύναμής μας ότι, είναι υποχρεωμένα να έχουν συμπληρωμένα και κατατεθειμένα στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, όλα τα στοιχεία που απαιτεί ο νόμος. Διευκρινίσεις και απαραίτητα έντυπα μπορούν τα σωματεία να βρουν και να προμηθευτούν από την ιστοσελίδα της ΕΠΣ Καβάλας».

    Comments are closed.