Bookmarks

    Πολλές  ιδιαιτερότητες παρουσιάζει η 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας η οποία διεξάγεται σε δύο «δόσεις» το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Μαρτίου ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να τονίσουμε ότι το συγκεκριμένο διήμερο θα διεξαχθεί η 17η αγωνιστική στον 2ο και 3ο όμιλο της Β’ κατηγορίας με τον 1ο όμιλο να έχει ρεπό.

     

    Σε ότι έχει να κάνει με την Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Καβάλας να τονίσουμε ότι οι δύο διεκδικητές της ανόδου, Βύρωνας Καβάλας και Δόξα Θεολόγου θα έχουν δύσκολο έργο με τις ομάδες που πρόκειται να αντιμετωπίσουν για την 18η αγωνιστική. Ο Βύρωνας στο γήπεδο του Χαλκερού θα υποδεχθεί τον Βρασίδα Νέας Περάμου ενώ στο γήπεδο του Αμυγδαλεώνα η φιλόδοξη ομάδα της ΑΕΚ Καβάλας θα υποδεχθεί την Δόξα Θεολόγου, σε δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ο Ορφέας στο γήπεδο της Ελευθερούπολης σε μία δυνατή αναμέτρηση θα υποδεχθεί το συγκρότημα τον Άρη Πηγών ενώ ανάλογο μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον υπάρχει και στον αγώνα που έχει προγραμματιστεί για να διεξαχθεί στο γήπεδο των Λιμεναρίων μεταξύ της τοπικής Αναγέννησης και του Ατρόμητου Χαλκερού. Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής της Α΄ κατηγορίας, ο Ναζιανζός Νέας Καρβάλης θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με νίκη σε βάρους του Θεαγένη Θάσου ενώ πολύ σημαντικό βαθμολογικό ενδιαφέρον υπάρχει στο γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στο ΜΑ Φιλίππων και τον Κεραυνό Κρηνίδων. Τέλος ο Φρίξος Πλατανοτόπου θα εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός Καβάλας αποχώρησε από το πρωτάθλημα και θα πάρει στα «χαρτιά» τους τρεις βαθμούς της νίκης. Γενικότερα πάντως εκείνο το οποίο θα σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι η 18η αγωνιστική στην Α’ κατηγορία της τοπικής Ένωσης που περιλαμβάνει πολλά και δυνατά παιχνίδια, το σίγουρο είναι ότι κρύβει πολλές παγίδες για τις ομάδες που διεκδικούν την άνοδό τους αλλά και για εκείνες που στοχεύουν στην παραμονή τους. Το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Μαρτίου ρεπό έχει ο 1ος όμιλος της Β’ κατηγορίας ενώ ο 2ος όμιλος που συνεχίζεται κανονικά για την 17η αγωνιστική του και σε ότι έχει να κάνει με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Μακεδονικό Αμισιανών δεν θα αγωνιστεί αφού έχει το προγραμματισμένο του ρεπό. Από την άλλη πλευρά και ο 3ος όμιλος της Β’ κατηγορίας στον οποίο δίνεται συνέχεια για την 17η αγωνιστική, βρίσκει τον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα ΜΑ Ορφανίου να υποδέχεται στο γήπεδό του τον Ατρόμητο Ακροβουνίου με στόχο την κατάκτηση μίας ακόμη νίκης η οποία θα τον φέρει ακόμη πιο κοντά στον στόχο της ανόδου. Γενικότερα να τονίσουμε ότι όλα τα πρωταθλήματα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας έχουν μπει  στην τελική του ευθεία και κάθε αγωνιστική παρουσιάζει το δικό της ξεχωριστό ενδιαφέρον.

     

    Αναλυτικά όλες οι αναμετρήσεις που προγραμματίστηκαν να διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Μαρτίου στην Α’ και Β’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Καβάλας, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έδωσε στη δημοσιότητα η διοργανώτρια αρχή έχουν ως εξής:


    ΣΑΒΒΑΤΟ 2-3-2019

    ΓΗΠΕΔΟ

    ΩΡΑ

    ΟΜΑΔΕΣ

    ΧΑΛΚΕΡΟΥ

    15:00

    ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΒΡΑΣΙΔΑΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ

    ΠΛΑΤΑΝΟΤΟΠΟΥ

    15:00

    ΦΡΙΞΟΣ ΠΛΑΤΑΝΟΤΟΠΟΥ

    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ

    15:00

    ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ

    ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ

    ΦΙΛΙΠΠΩΝ

    15:00

    Μ.Α. ΦΙΛΙΠΠΩΝ

    ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΡΗΝΙΔΩΝ

    Ν. ΚΑΡΒΑΛΗΣ

    15:00

    ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΑΣΠΙΣ ΠΟΛΥΣΤΥΛΟΥ

    ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ

    15:00

    ΔΟΞΑ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ

    ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ

    15:00

    ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ

    Α.Ο. ΚΑΡΥΑΝΗΣ

    ΦΩΛΙΑΣ

    15:00

    ΑΣΤΕΡΑΣ ΦΩΛΕΑΣ

    ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ

    ΚΥΡΙΑΚΗ 3-3-2019

    ΓΗΠΕΔΟ

    ΩΡΑ

    ΟΜΑΔΕΣ

    ΚΩΤΣΑΛΟΥ

    11:00

    ΚΑΒΑΛΑ 2004

    ΑΡΗΣ  ΠΡΙΝΟΥ

    ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ

    15:00

    Α.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ

    ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ

    15:00

    ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ

    ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΚΕΡΟΥ

    Ν. ΚΑΡΒΑΛΗΣ

    15:00

    ΝΑΖΙΑΝΖΟΣ Ν. ΚΑΡΒΑΛΗΣ

    ΘΕΑΓΕΝΗΣ ΘΑΣΟΥ

    ΚΑΛΛΙΡΑΧΗΣ

    15:00

    ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΛΙΡΑΧΗΣ

    ΠΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΚΩΤΣΑΛΟΥ

    15:00

    ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ

    ΑΡΗΣ ΖΥΓΟΥ

    ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

    15:00

    Α.Ε. ΠΙΕΡΕΩΝ 2004

    ΠΑΓΓΑΙΪΚΟΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ

    ΟΡΦΑΝΙΟΥ

    15:00

    Μ.Α. ΟΡΦΑΝΙΟΥ

    ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΚΡΟΒΟΥΝΙΟΥ

    ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ

    15:00

    ΠΑΟΚ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ

    Α.Ο. ΕΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ

     

     

    Comments are closed.