Bookmarks

    Σε τροχιά τίτλου συνεχίζει να βρίσκεται ο Α.Ο.Κ ο οποίος έφτασε σε μία ακόμη άνετη νίκη σε βάρος του ΠΑΟ Κοσμίου αυτή τη φορά με σκορ (5-0), δείχνοντας πολυφωνία στο σκοράρισμα και παίρνοντας πολύ άνετα το νικηφόρο αποτέλεσμα.

     

    Το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη συνεχίζει να βρίσκεται μόνο στην 2η θέση του πίνακα της βαθμολογίας περιμένοντας κάποιο «στραβοπάτημα» του Νέστου Χρυσούπολης προκειμένου αυτό να περάσει στην κορυφή της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Γ΄ εθνικής κατηγορίας. Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το γεγονός ότι ο προπονητής των «Αργοναυτών» Παύλος Δερμιτζάκης προσπαθεί να κρατήσει όσο πιο χαμηλούς τόνους γίνεται μέσα στα αποδυτήρια του Α.Ο.Κ. ώστε να κρατήσει ετοιμοπόλεμους τους ποδοσφαιριστές του. Πλέον ο Α.Ο.Κ. που κοιτάει μόνο μπροστά στρέφει το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον του στο πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί στο γήπεδο του Οφρυνίου με τον δυνατό Αετό Ορφανού. Πρόκειται για μία αναμέτρηση με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον για την ομάδα της Καβάλας η οποία πάση θυσία θέλει τους βαθμούς της νίκης. Το ευχάριστο πάντως είναι ότι ο Παύλος Δερμιτζάκης υπολογίζει για το συγκεκριμένο εκτός έδρας ντέρμπι σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές του αφού στην βασική ενδεκάδα επιστρέφει ο Βασίλης Γαβριηλίδης ο οποίος εξέτισε την ποινή των δύο αγωνιστικών αφού είχε συμπληρώσει επτά κίτρινες κάρτες. Αντίθετα θα απουσιάσουν οι τραυματίες  Ψάλτης και Ντουρτμές.

     

    Οι δηλώσεις του Παύλου Δερμιτζάκη

    Μάλιστα από την πλευρά του ο προπονητής του Α.Ο.Κ., Παύλος Δερμιτζάκης στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟ Κοσμίου, αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι καθώς και στη δύσκολή εκτός έδρας μάχη με τον Αετό Ορφανού. Χαρακτηριστικά δήλωσε τα εξής:

     

    -«Καταρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου γιατί πραγματικά είδανε με την απαιτούμενη σοβαρότητα αυτό το παιχνίδι.  Μπορεί ο αντίπαλος σε σύγκριση με την ομάδα μας να είναι χαμηλότερης δυναμικότητας αλλά αυτό που λέω πάντα είναι ότι πρέπει σαν Καβάλα να δείχνουμε τα στοιχεία που πρέπει βάση των δυνατοτήτων μας. Από την αρχή και σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού είχαμε την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο. Βγάλαμε πάρα πολύ καλούς συνδυασμούς σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και μέσα από αυτούς του συνδυασμούς κάναμε πάρα πολλά τελειώματα και πετύχαμε 5 γκολ. Δεν κινδυνέψαμε σε καμία περίπτωση και αυτό διότι ο αντίπαλος μας παρουσίασε πολλές επιθετικές αδυναμίες. Κρατάμε αυτή την εικόνα που παρουσιάσαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο που πιστεύω ότι θα είναι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που θα είναι μετά τη διακοπή μέσα στο Οφρύνιο και είναι πάρα πολύ δύσκολο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και θα είμαστε κοντά στο στόχο που έχουμε βάλει από την αρχή του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και υποστήριξε την ομάδα μας. Τον έχουμε πολύ ανάγκη. Καλή συνέχεια στον Εθνικό που παίρνει εμπειρίες από την κατηγορία. Αυτό που είπα ισχύει και για την περίπτωση του ΠΑΟ Κοσμίου.   Πρέπει να διαχειριζόμαστε αυτά τα παιχνίδια  σωστά και είναι καλοί δέκτες οι ποδοσφαιριστές της ομάδας για το λόγο ότι πολλές φορές κρύβουν παγίδες. Θα καθίσουμε να δουλέψουμε στη διακοπή του πρωταθλήματος για να είμαστε ακόμη καλύτεροι απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας.  Θα είναι ένα τοπικό ντέρμπι.  Για την κάρτα του Τσούτση θεωρώ ότι δόθηκε πολύ εύκολα. Δεν είπα κάτι σαν παράπονο στο βοηθό. Πρέπει να αποφεύγουμε τις εύκολες κάρτες σ` ένα παιχνίδι όπου  ήμασταν άνετοι, γιατί μαζεύονται και μετά μας δημιουργούν προβλήματα.  Οι αλλαγές οι τρεις έγιναν γιατί οι παίκτες που βγήκαν ήταν στο όριο των καρτών.  Για κανένα λόγο δεν πρέπει να ρισκάρεις αφού παίζουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στη συνέχεια. Πιστεύω σε όλο το υλικό της ομάδας και θέλω οι ποδοσφαιριστές μας να παίρνουν χρόνο συμμετοχής για να είναι ανά πάσα στιγμή να είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της ομάδας, όποτε χρειαστεί».

     

    19 Responses to “Παύλος Δερμιτζάκης: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο μας που είναι διαρκώς δίπλα μας»”