Bookmarks

    Εύκολα, άνετα και παίζοντας πολύ καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο ο Α.Ο.Κ. κόντρα στην νεανική ομάδα του Εθνικού Σιδηροκάστρου παρουσίασε «χορταστικό» θέαμα στους καβαλιώτες φιλάθλους που βρέθηκαν στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και πήρε μία ακόμη νίκη με σκορ (5-0) και σε ρόλο «κυνηγού» συνεχίζει να διεκδικεί την απευθείας άνοδο.

     

    Σε ένα ακόμη ματς οι «Αργοναύτες» ήταν καταιγιστικοί, παρουσίασαν ένα θέαμα πολύ απολαυστικό και με την απλότητα που τους διέκρινε διέσυραν και τον Εθνικό Σιδηροκάστρου.

     

    Πολύ μεγάλη άνεση στο σκοράρισμα

    Ο Α.Ο.Κ. σε έναν διαρκή μονόλογο διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων από τη αρχή του αγώνα και με τον πιεστικό τρόπο με τον οποίο λειτουργούσε δεν άφησε απολύτως κανένα περιθώριο στο Σιδηρόκαστρο να αντιδράσει. Η σωστή τακτική των παικτών του Παύλου Δερμιτζάκη, η σωστή λειτουργία του Α.Ο.Κ. σε όλες τις γραμμές, η ευκολία με την οποία έφερναν την μπάλα στην περιοχή του Σιδηροκάστρου και κυρίως η διάθεση τους να παίξουν καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο, αποτέλεσαν την «συνταγή» μίας ακόμη εύκολης νίκης Μία νίκη αποτέλεσμα της άνεσης και της πολυφωνίας που διέκρινε τους παίκτες της ομάδας της Καβάλας, σε ένα ακόμη παιχνίδι του Α.Ο.Κ. και οι οποίοι όποτε ήθελαν σημείωναν γκολ. Συμπερασματικά να τονίσουμε ότι το θέαμα ήταν πολύ «χορταστικό», οι φάσεις μπροστά στην εστία του Εθνικού Σιδηροκάστρου πολλές, τα γκολ του Α.Ο.Κ. πολλά, η νίκη άνετη, πολύ εύκολη απέναντι σε έναν αντίπαλο οποίο βρίσκεται κάτω από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας και πολύ φυσιολογικά «παρέδωσε τα όπλα» του.

     

    Το χρονικό της αναμέτρησης

    Στην πρώτη αξιόλογη στιγμή του αγώνα που ο Α.Ο.Κ. προηγήθηκε στο σκορ, σημειώθηκε στο 1’ όταν από τον πολύ καλό συνδυασμό των Κέρθι και Μαρκόπουλο κάτοχος της μπάλας έγινε ο Γιατσβίνβιτς ο οποίος με υποδειγματικό πλασέ διαμόρφωσε το (1-0).Ο Α.Ο.Κ. «ζευγάρωσε» τα τέρματα του στο 24’ όταν από την πάσα του Ζέρη, ο Μαρκόπουλος με πλασέ μέσα από την περιοχή του Εθνικού διαμόρφωσε το (2-0). Στο 26’ δόθηκε συνέχεια στον «χορό» των τερμάτων των «Αργοναυτών» όταν στην ανατροπή του Ζέρη από τον Λάτση, ο Α.Ο.Κ. κέρδισε πέναλτι με τον Βαλαβανόπουλο να το εκτελεί και να κάνει το (3-0). Οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη συνέχισαν να πετυχαίνουν γκολ στο α’ μέρος, αυτήν την φορά στο 40’ με σκόρερ και πάλι τον Μαρκόπουλο ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την πάρα του Τσούτση και με σουτ έγραψε το (4-0). Ο «χορός» των τερμάτων συνεχίστηκε για τον Α.Ο.Κ. και στην επανάληψη όταν στο 54’ ο Τσούτσης με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων διαμόρφωσε το  (5-0) και στο

     

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Διαιτητής της αναμέτρησης μεταξύ του Α.Ο.Κ. και του Εθνικού Σιδηροκάστρου για την 21η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ήταν ο Αντώνιος Σιαμάνης της Ε.Π.Σ. Δράμας το έργο του οποίου ήταν πολύ εύκολο, με βοηθούς τους Ευάγγελο Χασιώτη και Πέτρο Ραβίκαλη από την ίδια ένωση. Μπροστά τους οι δύο αντίπαλες ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

     

    Α.Ο.Κ. (Παύλος Δερμιτζάκης): Δήμιζας, Ζέρης, Λυμπεράκης, Τόσκας (52’ Τουμανίδης), Κασμερίδης, Κέρθι, Τσούτσης (63’ Γεμιστός), Γιατσβίνοβιτς (52’ Θωμαϊδης), Βαλαβανόπουλος (72’ Μπλιός), Παπαδόπουλος, Μαρκόπουλος.

     

    Εθνικός Σιδηροκάστρου (Σάκης Καρυπίδης): Τσιμτσάρης Δ., Πετρίδης, Λάτσης (76’ Σαμαράς Ν.), Αγγελίδης, Σαμαρας Κ., Τσιντσάρης Γ., Καραχάλιος (67’ Ευσταθιάδης), Αβραμίδης, Παπίτσας (83’ Γερμανλής), Τσεμπερίδης (76’ Ρατσίκας), Παρούκας.

    15 Responses to “Εύκολα και πολύ άνετα ο Α.Ο.Κ. νίκησε τον Εθνικό Σιδηροκάστρου με σκορ (5-0)”