Bookmarks

    Αρκετά μηνύματα έστειλε ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Παύλος Δερμιτζάκης μέσα από τις δηλώσεις που έκανε μετά την ήττα των «Αργοναυτών» στις Σέρρες είτε προς τους ποδοσφαιριστές του είτε και προς τους καβαλιώτες φιλάθλους για τους οποίου τόνισε ότι δεν θα πρέπει να απογοητεύονται.

     

    Χαρακτήρισε τη νίκη του Πανσερραικού δίκαιη ενώ παράλληλα υπογράμμισε ότι ο Α.Ο.Κ. θα πρέπει να κοιτάξει τη συνέχεια του πρωταθλήματος και πως στόχος του είναι στο ντέρμπι που ακολουθεί με το Νέστο είναι μόνο η νίκη.

     

    Οι δηλώσεις του Παύλου Δερμιτζάκη

    Χαρακτηριστικά ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Παύλος Δερμιτζάκης, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα των Σερρών και την ήττα από τον Πανσερραϊκό, στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου δήλωσε στους εκπροσώπους του αθλητικού ρεπορτάζ, τα εξής:

     

    Καταρχήν θέλω να τονίσω ότι ξέραμε από την αρχή ότι θα είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραϊκό. Αντιμετωπίζαμε μια ομάδα που μπορεί να μην έχει τον στόχο που έχουμε εμείς αλλά δεν παύει να διαθέτει μια καλή ομάδα. Ξέραμε το βαθμό δυσκολίας και είχαμε και προσωπικά θεωρώ ότι προσπαθήσαμε για το στόχο που είχαμε και ήταν μόνο η νίκη.  Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την κατοχή της μπάλας και ελέγχαμε το παιχνίδι. Μέσα από την κατοχή της μπάλας προσπαθούσαμε σε ένα γήπεδο που δεν επιτρέπει σε μια τεχνική ομάδα να αναπτυχθεί με τον τρόπο που επιβάλλεται, να βρούμε τους χώρους που ο αντίπαλος έχει αδυναμίες και να δημιουργήσουμε εκείνες προϋποθέσεις για να πετύχουμε κάποιο γκολ. Στο α’ ημίχρονο κάναμε ευκαιρίες αλλά δεν ήταν ευκαιρίες κλασσικές που ίσως θα μπορούσαμε να είμαστε μπροστά στο σκορ. Στην επανάληψη παρά το γεγονός; ότι κάναμε κινήσεις και κάποιες αλλαγές, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο αντίπαλος με την αλλαγή του Παπαβασιλείου πήρε μέτρα στο γήπεδο αφού βοήθησε πάρα πολύ τον Πανσερραϊκό. Το παιχνίδι άνοιξε από ένα σημείο και μετά. Από το 70` και μετά ο Πανσερραϊκός είχε ένα δοκάρι, πέτυχε ένα γκολ στο 87` και για μένα πέτυχε μια νίκη που βάση της γενικής εικόνας που παρουσίασαν οι δύο ομάδες είναι δίκαιη.  Θα έλεγα ότι έπαιξε πιο δυνατά από μας και οι παίκτες του ήταν πρώτοι σε όλες τις μονομαχίες.  Μερικά μαρκαρίσματα ήταν σκληρά με την ανέχεια του διαιτητή, χωρίς αυτό να είναι δικαιολογία. Ίσως θα μπορούσε να δοθεί μια δεύτερη κίτρινη και αποβολή  σε παίκτη του Πανσερραϊκού. Από την άλλη θέλω να σημειώσω ότι δεν μας βοήθησαν οι αλλαγές με βάση αυτά τα όσα θέλαμε.  Τα σίγουρο πάντως είναι ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι που γρήγορα πρέπει να ξεχάσουμε. Οι ήττες είναι στο πρόγραμμα ειδικά  όταν έρχονται από ομάδες όπως είναι ο Πανσερραϊκός.  Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Να ξέρετε ότι είναι η σειρά των παιχνιδιών έτσι που η διαφορά ανά πάσα στιγμή μπορεί να μειωθεί.  Έχουμε το ντέρμπι απέναντι στο Νέστο και θέλω να πιστεύω ότι θα δείξουμε το πρόσωπο που πρέπει για να πετύχουμε τη νίκη και να μειώσουμε τη διαφορά. Πάντως να σημειώσω ότι αξίζουν συγχαρητήρια στον Πανσερραϊκό που είναι μια ομάδα που οπουδήποτε μπορεί να κάνει ζημιά  αρκεί να παίζει με το ίδιο πάθος. Είναι μια ιστορική ομάδα όπως και εμείς.  Θέλω να πω στο κόσμο να μην απογοητεύεται. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

    Comments are closed.