Bookmarks

  Άκρως ενδιαφέρουσα και ιδιαίτερα σημαντική κυρίως για τις ομάδες οι οποίες διεκδικούν την άνοδό τους χαρακτηρίζεται η 16η αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας η οποία διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Φεβρουαρίου  διήμερο κατά τη διάρκεια του οποίου έχει προγραμματιστεί για να διεξαχθεί και η 16η αγωνιστική στον 1ο και 2ο όμιλο της Β΄ Κατηγορίας.

   

  Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να υπογραμμιστεί σε ότι να κάνει με το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας είναι το ότι η 16η αγωνιστική κρίνεται ως πολύ σημαντική τόσο για τις ομάδες που διεκδικούν την άνοδό τους όσο και για εκείνες οι οποίες κάνουν αγώνα για να παραμείνουν στην κατηγορία. Ο πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα Βύρωνας Καβάλας σίγουρα θα έχει δύσκολη έξοδο αφού στο γήπεδο του Αμυγδαλεώνα θα αντιμετωπίσει τη νεανική και πάντα υπολογίσιμη ομάδα της ΑΕΚ Καβάλας. Εξίσου πολύ σημαντικό παιχνίδι με διπλό βαθμολογικό ενδιαφέρον θα διεξαχθεί στον Λιμένα Θάσου με τον τοπικό Θεαγένη να υποδέχεται την ομάδα της Δόξας Θεολόγου η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α’ κατηγορίας . Ο Ορφέας Ελευθερούπολης επιστρέφει «στο σπίτι του» για να υποδεχθεί με μοναδικό στόχο τη νίκη στο ντέρμπι του Παγγαίου, Τον Φρίξο Πλατανοτόπου την ώρα που στα Λιμενάρια η πολύ φιλόδοξη αλλά και ταυτόχρονα σταθερή ομάδα της Αναγέννησης Λιμεναρίων θα υποδεχθεί τη δυνατή ομάδα του Βρασίδα Νέας Περάμου. Σε ότι έχει να κάνει με τα υπόλοιπα παιχνίδια, θα σταθούμε στο παιχνίδι που διεξάγεται στο γήπεδο των Κρηνίδων ανάμεσα στον τοπικό Κεραυνό και το συγκρότημα του Άρη Πηγών. Βέβαια μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση η οποία ορίστηκε να πραγματοποιηθεί στο γήπεδο των Φιλίππων μεταξύ του τοπικού Μέγα Αλέξανδρου και της ομάδας του Ατρομήτου Χαλκερού η οποία φέτος είναι ιδιαίτερα δυνατή. Πρόκειται για ένα παιχνίδι κατά τη διάρκεια του οποίου τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι θα επιδιώξουν να πάρουν τους βαθμούς της νίκης για διαφορετικούς λόγους. Τέλος να αναφέρουμε ότι για την 16η αγωνιστική της Α΄ κατηγορίας  η ομάδα του Ναζιανζού Νέας Καρβάλης θα πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, χωρίς οι ποδοσφαιριστές του να κουραστούν σε βάρος του Ολυμπιακού Καβάλας, ομάδα η οποία όπως είναι γνωστό αποχώρησε από το πρωτάθλημα. Σε ότι έχει να κάνει με την 16η αγωνιστική  του 1ου ομίλου της Β΄ κατηγορίας  της Ε.Π.Σ. Καβάλας να τονίσουμε ότι η πρωτοπόρος Κεραμωτή θα αγωνιστεί στο γήπεδο της Νέας Καρβάλης κόντρα στους Μυρμιδόνες Καβάλας  ενώ ο Ποσειδώνας στο γήπεδο του Χαλκερού υποδέχεται τον Μαίανδρο Γέροντα. Για την ίδια αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β΄ κατηγορίας  ο πρωτοπόρος Μακεδονικός Αμισιανών  θα επιδιώξει να «διασκεδάσει»  την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής μέσα στον Αμυγδαλεώνα, με νίκη κόντρα στον αδύνατο Άγιο Λουκά την ώρα που η δεύτερη ομάδα του βαθμολογικού πίνακα Καβάλα 2004 θα έχει ρεπό.

   

  Αναλυτικά όλες οι αναμετρήσεις οι οποίες έχουν προγραμματιστεί για να διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Φεβρουαρίου για την 16η αγωνιστική στην Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Καβάλας, όπως επίσης και για τον 1ο και 2ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας σύμφωνα με το πρόγραμμα  που έδωσε στην δημοσιότητα η διοργανώτρια αρχή, έχουν ως εξής:

   

  ΣΑΒΒΑΤΟ 16-2-2019

  ΓΗΠΕΔΟ

  ΩΡΑ

  ΟΜΑΔΕΣ

  ΚΡΗΝΙΔΩΝ

  15:00

  ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΡΗΝΙΔΩΝ

  ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ

  ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ

  15:00

  Α.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ

  ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

  ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ

  15:00

  ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ

  ΦΡΙΞΟΣ ΠΛΑΤΑΝΟΤΟΠΟΥ

  Ν. ΚΑΡΒΑΛΗΣ

  15:00

  ΝΑΖΙΑΝΖΟΣ Ν. ΚΑΡΒΑΛΗΣ

  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

  ΑΓΙΑΣΜΑΤΟΣ

  15:00

  ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΙΑΣΜΑΤΟΣ

  ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΠΟΝΤΟΛΙΒΑΔΟΥ

  Ν. ΚΑΡΒΑΛΗΣ

  15:00

  ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

  Π.Ο. ΚΕΡΑΜΩΤΗΣ

  ΕΝΩΣΙΑΚΟ

  15:00

  ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

  ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

  ΚΩΤΣΑΛΟΥ

  15:00

  ΠΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

  ΑΣΠΙΣ ΠΟΛΥΣΤΥΛΟΥ

  ΑΜΙΣΙΑΝΩΝ

  15:00

  ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΜΙΣΙΑΝΩΝ

  ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ

   

  ΚΥΡΙΑΚΗ 17-2-2019

  ΓΗΠΕΔΟ

  ΩΡΑ

  ΟΜΑΔΕΣ

  ΠΟΤΟΥ

  11:00

  ΦΑΡΟΣ ΜΑΡΙΩΝ

  ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΡΥΣΟΧΩΡΙΟΥ

  ΠΡΙΝΟΥ

  11:00

  ΑΡΗΣ ΠΡΙΝΟΥ

  ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΛΙΡΑΧΗΣ

  ΦΙΛΙΠΠΩΝ

  12:00

  Μ.Α. ΦΙΛΙΠΠΩΝ

  ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΚΕΡΟΥ

  ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ

  15:00

  ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ  ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ

  ΒΡΑΣΙΔΑΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ

  ΛΙΜΕΝΑ

  15:00

  ΘΕΑΓΕΝΗΣ ΘΑΣΟΥ

  ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ

  ΧΑΛΚΕΡΟΥ

  15:00

  ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ

  ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑ

  ΠΑΝΑΓΙΑΣ

  15:00

  ΑΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

  Α.Ο. ΠΟΤΑΜΙΑ

  ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ

  15:00

  ΠΑΟΚ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ

  Α.Ε. ΠΙΕΡΕΩΝ 2004

  ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ

  15:00

  ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ

  Α.Ο. ΕΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ

  ΖΥΓΟΥ

  15:00

  ΑΡΗΣ ΖΥΓΟΥ

  ΔΟΞΑ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ

  ΛΕΚΑΝΗΣ

  15:00

  ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΕΚΑΝΗΣ

  ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΞΕΡΙΑ

   

  Comments are closed.