Bookmarks

    Παρά τα όσα προβλήματα δημιούργησε ο καιρός και η έντονη χιονόπτωση, στην τελική ευθεία έχει μπει το πρόγραμμα της προετοιμασίας των «αργοναυτών» για την αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής με τον Απόλλων Παραλιμνίου στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», αγωνιστική με την οποία ξεκινάει ο Β’ γύρος του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

     

    Η έντονη χιονόπτωση που παρατηρήθηκε να σημειώσουμε ότι  ματαίωσε την προγραμματισμένη προπόνηση της ομάδας της Καβάλας την Τετάρτη (9/1) ενώ την Πέμπτη (10/1) η προετοιμασία  συνεχίστηκε με την προγραμματισμένη χθεσινή προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο. Μάλιστα από την πλευρά του ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα σε θέματα τακτικής καθώς και σε θέματα φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών.

     

    Παρελθόν αποτελεί ο Βασίλης Βοσνιάδης

    Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι του Α.Ο.Κ.  να σημειώσουμε ότι παρελθόν αποτελεί από το έμψυχο δυναμικό του ο ποδοσφαιριστής Βασίλης Βοσνιάδης του οποίου  το συμβόλαιο λύθηκε από κοινού με την ομάδα της Καβάλας και ο παίκτης συνεχίζει την καριέρα του στην Δόξα Δράμας. Σε ότι έχει να κάνει με την περίπτωση του Δημήτρη Τόσκα που ζήτησε να αποχωρήσει να σημειώσουμε ότι η απόφαση της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος  είναι κατηγορηματική και αυτή αναφέρει ότι στην περίπτωση που δεν βρεθεί ο αντικαταστάτης του τότε ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής δεν θα αποχωρήσει από το έμψυχο δυναμικό της ομάδας του Παύλου Δερμιτζάκη. Αυτό σημαίνει ότι η τεχνική ηγεσία της Καβάλας μπορεί να τον υπολογίζει για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλων Παραλιμνίου. Αντίθετα δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Βασίλης Γαβριηλίδης και Αλέξης Ζέρης οι οποίοι θα εκτίσουν την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Βέβαια είναι γνωστές οι απουσίες των Κέρθι και Ντουτμέ οι οποίοι είναι τραυματίες ενώ ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν υπολογίζει και στον Αργύρη Μπαρέττα που ακολουθεί  ατομικό πρόγραμμα για την φυσική του κατάσταση.

     

    Comments are closed.