Στα «λευκά ντύθηκε» από τα ξημερώματα του Σαββάτου (5/1) το στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» σε όλα τα μήκη και πλάτη του, από την έντονη χιονόπτωση αποτέλεσμα της κακοκαιρίας που παρατηρήθηκε σε επίπεδο πόλης και Δήμου Καβάλας και η οποία κάλυψε εξ ολοκλήρου τον χλοοτάπητα του.
Μάλιστα να σημειωθεί ότι κάτω από τις γηπεδικές αλλά και καιρικές συνθήκες που επικράτησαν ήταν αδύνατον να πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση ανάμεσα στον Α.Ο.Κ. και την Ασπίδα Ξάνθης για την 12η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Αναβολή της 12ης αγωνιστικής
Βέβαια να θυμίσουμε ότι λόγω της έντονη χιονόπτωσης και της κακοκαιρίας που έπληξε όλη την Ελλάδα. η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσισε την αναβολή όλων των αγώνων της Γ` Εθνικής όπως και στον 1ο όμιλο οι οποίες είχαν προγραμματιστεί να διεξαχθούν την Κυριακή 6 Ιανουαρίου. Ως εκ τούτου αναβλήθηκε η αναμέτρηση του Α.Ο.Κ. με την Ασπίδα Ξάνθης για την 12η αγωνιστική που επρόκειτο να διεξαχθεί στο «Ανθή Καραγιάννη» όπως και οι αναμετρήσεις του Αετού Ορφανού με το Νέστο Χρυσούπολης καθώς και ο αγώνας του Κεραυνού Πέρνης με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.