Bookmarks

    Ο Α.Ο.Κ. ξεπέρασε με επιτυχία το εμπόδιο του Απόλλων Παραλιμνίου, στην πρεμιέρα του β’ γύρου του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, πήρε τη νίκη έστω και με το «φτωχό» σκορ (1-0) αλλά το σημαντικότερο είναι ότι έμεινε ζωντανός στο κυνήγι της ανόδου, σε απόσταση αναπνοής από το ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα.

     

    Μάλιστα από την πλευρά του ο τεχνικός των «αργοναυτών» Παύλος Δερμιτζάκης στις δηλώσεις που έκανε στην αίθουσα τύπου του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη», μετά το τέλος του αγώνα μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του ενώ ταυτόχρονα ευχαρίστησε και τους καβαλιώτες φιλάθλους για τη στήριξή τους.

     

    Οι δηλώσεις του Παύλου Δερμιτζάκη

    Αναλυτικά στις δηλώσεις του ο προπονητής της Καβάλας Παύλος Δερμιτζάκης μετά την αναμέτρηση με τον Απόλλων Παραλιμνίου, δήλωσε τα εξής:

     

    -«Εύχομαι τους υψηλούς στόχους που έχουμε βάλει φέτος στην ομάδα μας να τους πετύχουμε.  Πάνω σε αυτό το πλάνο δουλεύουμε καθημερινά όλοι μας με πολύ αγάπη και σύνεση. Θέλω να πω ότι αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά και των δυο ομάδων. Προσπαθήσανε να μπούνε σε ρυθμούς σχεδόν μετά από ένα μήνα.  Συν τις καιρικές συνθήκες που δε βοηθήσανε σε κανέναν τις δυο τελευταίες ομάδες.   Εμείς είχαμε προγραμματίσει να λείπουν κάποιοι παίκτες με κάρτες στο ματς με την Ασπίδα  που χωρίς να την υποτιμήσω θα ήταν ένα παιχνίδι ίσως με μικρότερο βαθμό δυσκολίας.   Υπήρχε ένα ερωτηματικό για το πώς θα παρουσιαστεί η ομάδα.  Τα αποτελέσματα και οι νίκες για μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό είναι μονόδρομος. Πετύχαμε μια σημαντική νίκη η οποία είναι   η 8η συνεχόμενη στο πρωτάθλημα.  Θα προσπαθήσουμε να διευρύνουμε αυτό το σερί στη συνέχεια για να είμαστε στο στόχο που έχουμε βάλει. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που έχει σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχία.  Έχει τους παίκτες που μπορούν να κάνουν ζημιά.  Επάνω σε αυτό το πλάνο προσπαθήσαμε να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Θέλω να τονίσω ότι στο Α` μέρος ήμασταν καλοί, είχαμε την κατοχή της μπάλας. Πετύχαμε ένα γκολ και είχαμε τέσσερεις ευκαιρίες. Γνωρίζαμε στο β` μέρος ότι θα δεχτούμε πίεση από τον αντίπαλο που τον βοήθησαν πολύ οι αλλαγές που έγιναν. Εμείς ήμασταν σε δίλλημα αν έπρεπε να ενισχύσουμε την επιθετική μας γραμμή η την αμυντική.  Πήραμε μια απόφαση να προσθέσουμε παίκτες στη μεσαία και  αμυντική ζώνη.  Είχε την κατοχή της μπάλας ο αντίπαλος και έκανε μια μεγάλη φάση στο 55`. Πήραμε αυτά τα ρίσκα που είναι μέσα στο ποδόσφαιρο.  Είναι ένα τακτικό κομμάτι για να μπορέσουμε να προφυλάξουμε αυτό το ρευστό 1-0 με αποτέλεσμα να μην  έχουμε την κατοχή της μπάλας. Δεν αρέσει στον κόσμο να μην κάνουμε επικίνδυνες καταστάσεις, ούτε βέβαια σε μένα, ούτε στην ομάδα.

    Καμία φορά παίρνεις τα ρίσκα σου και στο τέλος κάνεις ταμείο.  Να επαναλάβω ότι αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξη του.  Τη νίκη την αφιερώνουμε όλοι μας στο φίλο μας τον Θανασάκη τον Μιγγίρη που όλα αυτά τα χρόνια βοηθάει και δίνει τα μέγιστα μέσα από τη ψυχή του για την ομάδα.  Θέλουμε να είναι σύντομα κοντά μας»

     

     

    Comments are closed.