Bookmarks

    13η εμβόλιμη αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ εθνικής η οποία είχε αναβληθεί λόγω της κακοκαιρίας και διεξάγεται την Τετάρτη (23/1) παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον όχι μόνο λόγω των αναμετρήσεων που έχουν προγραμματιστεί για να διεξαχθούν κυρίως για το βαθμολογικό ενδιαφέρον το οποίο είναι τεράστιο για τις ομάδες που διεκδικούν την άνοδό τους.

     

    Ο Α.Ο.Κ. που επιστρέφει στην βάση του ναι μεν θα υποδεχθεί την Ασπίδα Ξάνθης αλλά σίγουρα άπαντες στο «στρατόπεδο» της ομάδας της Καβάλας θα έχουν στραμμένο το ενδιαφέρον και την προσοχή τους στο γήπεδο του Οφρυνίου, εκεί που διεξαχθεί το τεράστιο ντέρμπι ανάμεσα στον Αετό Ορφανού και το Νέστο Χρυσούπολης. Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι οι «αργοναύτες» θα κοιτάξουν να ξεπεράσουν με επιτυχία το εμπόδιο της ομάδας της Ξάνθης, θα επιδιώξουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης και από εκεί και πέρα όλα τα υπόλοιπα ακολουθούν. Ωστόσο την ίδια ώρα θα πρέπει να υπογραμμίσουμε το ότι δεν υπάρχουν εύκολα ή δύσκολα παιχνίδια στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ΄ εθνικής αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Παύλος Δερμιτζάκης και δικαιολογημένα εφιστά την προσοχή των ποδοσφαιριστών του και την πλήρη συγκέντρωσή τους στο παιχνίδι με την Ασπίδα Ξάνθης.

     

    Με αλλαγές στο ρόστερ

    Το γεγονός ότι κάποιοι βασικοί ποδοσφαιριστές θα απουσιάσουν είτε λόγω καρτών είτε λόγω του ότι είναι τραυματίες οδηγούν τον προπονητή της Καβάλας Παύλο Δερμιτζάκη στο να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα η οποία θα ξεκινήσει κόντρα στην Ασπίδα Ξάνθης . Και αυτό διότι ο Μαρκόπουλος που θα απουσιάσει λόγω του ότι συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες όπως όλα δείχνουν θα δώσει τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα στον Γιώργο Λίτσκα. Εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας θα είναι και ο Γεμιστός ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού ενώ ερωτηματικό παραμένει ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος. Αντίθετα επιστρέφει ο Τσούτσης ενώ να θυμίσουμε ότι τραυματίας είναι και ο Ντουρτμές.

     

    Οι διαιτητές της 13ης αγωνιστικής

    Πλην του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα στον Αετό Ορφανού και το Νέστο Χρυσούπολης αλλά και της εντός έδρας αναμέτρησης του Α.Ο.Κ. με την Ασπίδα Ξάνθης το υπόλοιπο πρόγραμμα της 3ηςαγωνιστικής ημέρας του 1ου ομίλου της Γ’ εθνικής περιλαμβάνει και άλλες ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις κυρίως για τις ομάδες οι οποίες μέχρι τι τέλος θα διεκδικήσουν την παραμονή τους.

     

    Συνοπτικά τα ζευγάρια τα οποία θα συναντηθούν και οι διαιτητές που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες έχουν ως εξής:

     

    ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ

    Διαιτητές: Δημητριάδης, Χρυσαΐδης, Τσιρώνας (Χαλκιδικής)

     

    ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ-ΠΑΟ ΚΟΣΜΙΟΥ

    Διαιτητές: Τσιλίκας, Βερνέζης, Δεδονάκης (Καβάλας)

     

    ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ

    Διαιτητές: Μαρόπουλος, Σιανίδης, Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

     

    ΚΑΒΑΛΑ-ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ

    Διαιτητές: Σιαμάνης, Χασιώτης, Κοτανίδου (Δράμας)

     

    ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ-ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣ/ΛΗΣ

    Διαιτητές: Τζουμαλάκης, Κυωνάς(Σερρών), Τσακίρης (Δράμας)

     

    ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ-ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ

    Διαιτητές: Κεφίλης(Έβρου), Καρακασίδης, Δανδανίδης (Θράκης)

     

    ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΛΗΣ

    Διαιτητές: Ανεστίδης, Γκοντόλιας, Τζιβαρτζίδης (Ξάνθης)

     

    Comments are closed.