Bookmarks

    Σε φουλ ρυθμούς κινούνται όλα τα πρωταθλήματα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Νοεμβρίου διεξάγονται πολλές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για τα πρωταθλήματα της Α΄ και Β΄ κατηγορίας. Ειδικότερα θα δοθεί συνέχεια με τα   παιχνίδια που εντάσσονται στο πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Α΄ κατηγορίας, καθώς επίσης θα διεξαχθεί η 7η αγωνιστική για τον 1ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας, η 6η αγωνιστική για τον 3ο όμιλο και ένας αγώνας για το κύπελλο κατηγοριών του 2ου ομίλου της Β΄ κατηγορίας.

     

    Σε ότι έχει να κάνει με την κατηγορία των μεγάλων του καβαλιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου να τονίσουμε ότι ο πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα Ορφέας Ελευθερούπολης θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον ΜΑ Φιλίππων στην πρώτη παρουσία του Παντελή Στυλιανού στον πάγκο των φιλοξενούμενων. Εκτός έδρας αγωνίζεται και ο Βύρωνας Καβάλας ο οποίος στο πλαίσιο της 7ηςαγωνιστικής θα ταξιδέψει στη Θάσο για να αγωνιστεί στο γήπεδο του Ποτού κόντρα στη Δόξα Θεολόγου. Πρόκειται για έναν πολύ σπουδαίο αγώνα με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον και με τις δύο αντίπαλες ομάδες να θέλουν πάση θυσία το νικηφόρο αποτέλεσμα. Εξίσου σημαντική χαρακτηρίζεται και το παιχνίδι το οποίο θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νέας Περάμου εκεί όπου ο τοπικός Βρασίδας θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο Χαλκερού που αποτελεί την έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος. Η αναμέτρηση παρουσιάζει σπουδαίο ενδιαφέρον ενώ να τονίσουμε ότι εκκρεμούν οι ενστάσεις οι οποίες υποβλήθηκαν εκατέρωθεν στον αγώνα του Ολυμπιακού Καβάλας με τον Βρασίδα. Από εκεί και πέρα και όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής παρουσιάζουνε εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον. Στο γήπεδο των Κρηνίδων ο τοπικός Κεραυνός υποδέχεται την Αναγέννηση Λιμεναρίων και στο Λιμένα Θάσου ο Θεαγένης θα φιλοξενήσει τον Φρίξο Πλατανοτόπου. Παράλληλα να αναφέρουμε ότι στο γήπεδο των Πηγών θα φιλοξενηθεί η αναμέτρηση του τοπικού Άρη με τον Ολυμπιακό Καβάλας ενώ στη γήπεδο της Νέας Καρβάλης σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, ο Ναζιανζός θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ Καβάλας η οποία στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας διανύει μία ανοδική πορεία. Μεγάλο βέβαια ενδιαφέρον σε βαθμολογικό επίπεδο υπάρχει και στα παιχνίδια που διεξάγονται για 1ο και 3ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας καθώς και στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Δόξα Αμυγδαλεώνα και τον Ηρακλή Καβάλας για το κύπελλο κατηγοριών του 2ου ομίλου της Β’ κατηγορίας.

     

    Αναλυτικά οι αναμετρήσεις οι οποίες πρόκειται να πραγματοποιηθούν σε όλα τα πρωταθλήματα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Νοεμβρίου για τα πρωταθλήματα της Α΄ και Β΄ κατηγορίας, είναι τα εξής:

     

    ΣΑΒΒΑΤΟ 10-11-2018

    ΓΗΠΕΔΟ

    ΩΡΑ

    ΟΜΑΔΕΣ

    Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ

    15:00

    ΒΡΑΣΙΔΑΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ

    ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΚΕΡΟΥ

    ΠΗΓΩΝ

    15:00

    ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ

    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΦΙΛΙΠΠΩΝ

    15:00

    Μ.Α. ΦΙΛΙΠΠΩΝ

    ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ

    ΓΕΡΟΝΤΑ

    15:00

    ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑ

    ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΠΟΝΤΟΛΙΒΑΔΟΥ

    ΚΕΡΑΜΩΤΗΣ

    15:00

    Π.Ο. ΚΕΡΑΜΩΤΗΣ

    ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΛΕΚΑΝΗΣ

    15:00

    ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΕΚΑΝΗΣ

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΙΑΣΜΑΤΟΣ

    ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ

    15:00

    ΠΑΓΓΑΙΪΚΟΣ ΠΑΛ/ΡΙΟΥ

    Α.Ε. ΠΙΕΡΕΩΝ 2004

    ΚΑΡΥΑΝΗΣ

    15:00

    Α.Ο. ΚΑΡΥΑΝΗΣ

    ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚ/ΤΟΣ

    ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ

    15:00

    ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ

    ΑΣΤΕΡΑΣ ΦΩΛΕΑΣ

    Ν. ΚΑΡΒΑΛΗΣ

    15:00

    ΝΑΖΙΑΝΖΟΣ Ν. ΚΑΡΒΑΛΗΣ

    Α.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΕΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ

    15:00

    Α.Ο. ΕΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ

    ΠΑΟΚ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ

    ΚΥΡΙΑΚΗ 11-11-2018

    ΓΗΠΕΔΟ

    ΩΡΑ

    ΟΜΑΔΕΣ

    ΠΟΤΑΜΙΑΣ

    11:00

    Α.Ο. ΠΟΤΑΜΙΑ

    ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΡΥΣΟΧΩΡΙΟΥ

    ΠΟΤΟΥ

    15:00

    ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ

    ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΛΙΜΕΝΑ

    14:00

    ΘΕΑΓΕΝΗΣ ΘΑΣΟΥ

    ΦΡΙΞΟΣ ΠΛΑΤΑΝΟΤΟΠΟΥ

    ΚΡΗΝΙΔΩΝ

    14:00

    ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΡΗΝΙΔΩΝ

    ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ

    ΞΕΡΙΑ

    14:15

    ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΞΕΡΙΑ

    ΦΑΡΟΣ ΜΑΡΙΩΝ

    Ν. ΚΑΡΒΑΛΗΣ

    15:00

    ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΑΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

    ΑΚΡΟΒΟΥΝΙΟΥ

    15:00

    ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΚΡΟΒΟΥΝΙΟΥ

    Μ.Α. ΟΡΦΑΝΙΟΥ

     

    ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

    ΓΗΠΕΔΟ

    ΩΡΑ

    ΟΜΑΔΕΣ

    ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ

    14:30

    ΔΟΞΑ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ

    ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

     

    Comments are closed.