Bookmarks

    Μετά από την σχετική έρευνα που πραγματοποιήθηκε το liυganews.gr και οι συνεργάτες του παρουσιάζουν τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν την 6η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’  Εθνικής κατηγορίας. Ανάμεσα στους καλύτερους της 6ης αγωνιστικής είναι ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Παύλος Δερμιτζάκης και οι ποδοσφαιριστές: Δήμιζας, Κασμερίδης, Γαβριηλίδης και ο επιθετικός Μαρκόπουλος.

     

    Προπονητής – Δερμιτζάκης (Καβάλα): Οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 2-0 επί του πρωτοπόρου Ορφέα Ξάνθης.

    Τερματοφύλακας – Δήμηζας (Καβάλα): Κράτησε το μηδέν στη σπουδαία νίκη των «αργοναυτών» κόντρα στον Ορφέα.

    Δεξιός Μπακ – Μπουλγκουρίδης (Αλέξανδρος Κιλκίς): Μεστή παρουσία από τον πολύπειρο άσο, στην επικράτηση με 2-0 επί του Απόλλωνα Παραλιμνίου, στο ντεμπούτο του Μάκη Κατσαβάκη στον πάγκο.

    Αριστερός Μπακ – Κονταξής (Πανσερραϊκός): Ο αριστερός μπακ-εξτρέμ των «λιονταριών» πέτυχε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα, σημειώνοντας το 2-0 (2-1 τελ.), στην έδρα του Άρη Αβάτου, ερχόμενος από τον πάγκο.

    Στόπερ – Ζάγγουλος (ΠΑΟΚ Κοσμίου): Πολύ καλή εμφάνιση από τον νεαρό Κύπριο αμυντικό, ο οποίος πέτυχε και γκολ στο 4-1 κόντρα στην Ασπίδα Ξάνθης.

    Στόπερ – Κασμερίδης (Καβάλα): Άριστα πήρε ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος μαζί με τον παρτενέρ του Λυμπεράκη στα μετόπισθεν, κράτησαν τους επιθετικούς του Νέστου στο μηδέν.

    Μέσος – Αναστασόπουλος (Πανσερραϊκός): Είχε καταλυτική συμμετοχή στην «απόδραση» των «ερυθρόλευκων» από το Άβατο, ενώ από δική του σέντρα προήλθε το πρώτο γκολ της ομάδας του.

    Μέσος – Γαβριηλίδης (Καβάλα): Ένας ακόμη «αργοναύτης» κέρδισε θέση στην καλύτερη 11άδα του ομίλου, με τον 26χρονο άσο να είναι κι αυτός πολύ καλός, στο 2-0 επί του Νέστου.

    Μέσος – Λάσπατζης (Κεραυνός Πέρνης): Δεύτερη πολύ καλή παρουσία του Έλληνα χαφ, ο οποίος για μια ακόμη αγωνιστική είχε νευραλγική παρουσία, στο νέο θετικό αποτέλεσμα της ομάδας του.

    Εξτρέμ – Κυριακόπουλος (ΠΑΟΚ Κοσμίου): Πρωταγωνιστής στη νίκη της ομάδας του επί της Ασπίδας Ξάνθης, σημειώνοντας δύο τέρματα στο τελικό 4-1.

    Εξτρέμ – Μαρκόπουλος (Καβάλα): Σκόρερ του πρώτου τέρματος της ομάδας του, που άνοιξε τον δρόμο της νίκης κόντρα στον Ορφέα, έχοντας βέβαια συμμετοχή και στο δεύτερο γκολ.

    Επιθετικός – Αβράμης (Εθν. Σιδηρόκαστρου): Με δικό του γκολ ο Εθνικός επικράτησε της συνονόματης ομάδας από την Αλεξανδρούπολη, οδηγώντας τον σύλλογο του στο δεύτερο «τρίποντο» της χρονιάς.

     

    Comments are closed.