Bookmarks

    Ανάμεσα στους 4 ομίλους του Βορρά στη Γ´ Εθνική κατηγορία, με ομάδες της Μακεδονίας, δυο μόνο είναι οι ομάδες που έχουν καταφέρει να κρατήσουν ανέπαφες της εστίες τους και να μην δεχθούν ούτε ένα γκολ με την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής.

     

    Οι ομάδες αυτές είναι ο Α.Ο.Κ. του Παύλου Δερμιτζάκη και η ομάδα της Τρίγλιας. Ειδικότερα να σημειώσουμε ότι οι «Αργοναύτες’ στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και οι νεοφώτιστοι της Χαλκιδικής στον 2ο (στον 3ο και τον 4ο δεν υπάρχει ομάδα με “μηδέν” παθητικό).

    Αμφότεροι φυσικά (όπως εύκολα συνεπάγεται) είναι αήττητοι και ψηλά στην κατάταξη, στο γκρουπ της κορυφής ο Α.Ο.Κ. (πίσω από Ορφέα Ξάνθης και Πανσερραϊκό, ισόβαθμος με το Νέστο Χρσυούπολης, αλλά σε απόσταση βολής), και στο “ρετιρέ”, μαζί με τη Νίκη Αγκαθιάς η ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη.

    Το… ρεκόρ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι «τρέχει» για τις δυο ομάδες, με απαραβίαστα δίχτυα για 360 λεπτά, ευελπιστώντας να το “τραβήξουν” όσο περισσότερο μπορούν.

    Οι «Αργοναύτες» έχουν πετύχει 5 γκολ, με δυο νίκες και ισάριθμες “λευκές” ισοπαλίες μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, ενώ η Τρίγλια πέτυχε 7 τέρματα, με τρεις νίκες και μια ισοπαλία.

    Όσο για τους πρωταγωνιστές, της ομάδας του Α.Ο.Κ. στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα της Γ’  Εθνικής «κέρβερος» είναι ο τερματοφύλακας Γιώργος Δήμιζας (και πέρυσι ήταν στο ρόστερ), που θα συνθέσει δίδυμο… άλλης κατηγορίας με τον Βρονταρά, όταν γυρίσει από τον τραυματισμό του, ενώ μπροστά του συναντάμε τους Ζέρη (έμπειρος δεξιός μπακ), Λυμπεράκη (νεαρός γηγενής, και πέρυσι βασικός στον ΑΟΚ), Κασμερίδη-Τουμανίδη (βασικοί στο κέντρο άμυνας), με τον Τόσκα να δίνει λύσεις στα μετόπισθεν κατά βάση ως τώρα ερχόμενος από τον πάγκο. Μπροστά τους συναντάμε στους «κόφτες» τους Ψάλτη και Γαβριηλίδη, με τον Κέρθι (προς το παρόν τραυματίας) να διεκδικεί επίσης θέση.

    Αναφορικά με τους Χαλκιδικιώτες, φύλακας-άγγελος στην εστία είναι ο Στέφανος Παλαβράκης (και πέρυσι εξαιρετικός στην κατηγορία για τον Άρη Παλαιοχωρίου), έχοντας μπροστά του στην άμυνα τους Ζώτο (δεξιά, από Αγροτικό Αστέρα), Προκοπίου (αριστερά, από Απόλλωνα Πόντου), Μιλκούδη-Μπέσσα (το δίδυμο και πέρυσι, με τον Σγουρή να μπαίνει “σφήνα” όταν λείπει κάποιος), ενώ στα “εξάρια” αγωνίζεται ο Σαρβανίδης, με τον Μουτζίκο (αρχικά, τώρα τραυματίας) ή τον Καρατζάογλου. Φυσικά, τόσο η άμυνα, όσο και η επίθεση, είναι… ομαδική υπόθεση.

    Comments are closed.