Bookmarks

    Archive for 29 August 2018

    Ο ποδοσφαιριστής Στάθης Δαγκούλης επιστρέφει στο νομό Καβάλας για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην ομάδα του Αετού Ορφανού.

     

    Να θυμίσουμε ότι Στάθης Δαγκούλης στο παρελθόν αγωνίστηκε στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος στη Γ` Εθνική ενώ πέρσι ήταν στην Ελπίδα Σκουτάρεως. Πρόκειται για έναν πολυσύνθετο παίκτης αφού καλύπτει τις θέσεις του δεξιού πλάγιου αμυντικού, του στόπερ αλλά και του αμυντικού χαφ. Ο Στάθης  Δαγκούλης έχει αγωνιστεί επίσης σε Πανσερραϊκό και ΑΕ Ιστιαίας. Παράλληλα να τονίσουμε ότι το ερχόμενο Σάββατο 31 Αυγούστου στο γήπεδο του Οφρυνίου ο Αετός Ορφανού θα δώσει φιλικό παιχνίδι στις 6 το απόγευμα με τον Α.Ο.Κ.. Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες και πολύ χρήσιμο για την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων για τους δύο προπονητές.

    Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Νέστου βρίσκεται στο τελευταίο του στάδιο και συνεχίστηκε με δύο ακόμη μεταγραφές στις οποίες προχώρησε η ομάδα της Χρυσούπολης στο πλαίσιο της συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

     

    Πιο συγκεκριμένα και ενώ η προετοιμασία βρίσκεται σε εξέλιξη, μετά την ανακοίνωση της απόκτηση του Καθάριου, το συγκρότημα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη προχώρησε στην απόκτηση ακόμα δύο παικτών και ο λόγος γίνεται για τον 24χρονο τερματοφύλακα Χάρη Χαραλαμπίδης και τον ποδοσφαιριστή Δήμος Τζελέπης. Ο πρώτος να σημειώσουμε ότι έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Δόξας Δράμας, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Ορφέα Ελευθερούπολης και ΑΟ Λεβάντε. Από την άλλη πλευρά ο Δήμος Τζελέπης είναι εξτρέμ και αποκτήθηκε από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολη ενώ την προηγούμενη περίοδο αγωνίστηκε στον Έβρο Σουφλίου.

    Την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 16:00 μ.μ. θα διεξαχθεί η πρώτη προπόνηση προεπιλογής ποδοσφαιριστών, προκειμένου να επανδρωθεί η μεικτή μας ομάδα των Νέων, η οποία θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα που διοργανώνει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για την περίοδο 2018 – 2019, όπως τονίζεται στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η Ε.Π.Σ. Καβάλας.

     

    Για τη φετινή  ποδοσφαιρική περίοδο θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην ομάδα των Νέων όσοι ποδοσφαιριστές έχουν γεννηθεί από 1/1/2003 και μεταγενέστερα.

    Δελτίο τύπου εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου PAOK ACADEMY / MUNDIALITO στο οποίο τονίζεται ότι συνεχίζεται με έντονους ρυθμούς η προετοιμασία των τριών μεγάλων τμημάτων στο Βώλακα Δράμας καθώς και το ότι σε εξέλιξη είναι οι εγγραφές στην Ακαδημίας.

     

    Το δελτίο τύπου

    Ειδικότερα στο δελτίο τύπου εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου PAOK ACADEMY/MUNDIALITO, αναφέρονται τα εξή:

     

    -«1.Συνεχίζεται με έντονους ρυθμούς η προετοιμασία των τριών μεγάλων τμημάτων της Ακαδημίας μας στο Βώλακα Δράμας. Την αποστολή απαρτίζουν 33 νεαροί ποδοσφαιριστές με συνοδούς προπονητές τους Αλέξη Δήμου, Κεχαγιά Απόστολο και Τελίδη Αλέξη.  Οι καιρικές συνθήκες που συνάντησαν οι ποδοσφαιριστές των τμημάτων Κ-16, Κ-14 και Κ-12 είναι ιδανικές  και διευκολύνουν το έργο των προπονητών.