Bookmarks

    Σε μία ακόμη μεταγραφή προχώρησε η διοικούσα επιτροπή των «Αργοναυτών» για την καλύτερη δυνατή ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του Α.Ο.Κ., αφού στο ρόστερ της ομάδας εντάχθηκε και ο 27χρονος μεσοεπιθετικός Αλέξανδρος Τσούτσης, ο οποίος την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στην Δόξα Δράμας και την Ελβετική Fribourg.

     

    Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής

    Ειδικότερα στο δελτίο τύπου της διοικούσας επιτροπής του Α.Ο.Κ. αναφέρονται τα εξής:

     

    -«Η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ ανακοινώνει την απόκτηση του 27χρονου μεσοεπιθετικού Αλέξανδρου Τσούτση, ο οποίος την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στην Δόξα Δράμας και την Ελβετική Fribourg. Πρόκειται για έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή που μετρά 135 συμμετοχές και 11 γκολ στην Football League με τις ομάδες του Πανσερραϊκού, Καλαμαριάς, Δ.Δράμας, Ηρακλή Ψαχνών, Α.Ο.Χανιά και Εθνικού.
    Αλέξανδρε καλώς όρισες».

     

    22 οι παίκτες μέχρι τώρα

    Να σημειώσουμε ότι με την απόκτηση του 27χρονου μεσοεπιθετικού Αλέξανδρου Τσούτση ο συνολικός αριθμός των ποδοσφαιριστών που ανήκουν στην παρούσα χρονική στο έμψυχο δυναμικό του Α.Ο.Κ. είναι 22 ενώ σύμφωνα με δηλώσεις του προπονητή Παύλου Δερμιτζάκη, θα γίνουν τουλάχιστον δύο (2) ακόμη μεταγραφές. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι της διοικούσας επιτροπής του Α.Ο.Κ. προχώρησαν σε προφορικές συμφωνίες με τους 2 ποδοσφαιριστές οι οποίοι βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο των «Αργοναυτών» και είναι πλέον θέμα χρόνου, οι επίσημες ανακοινώσεις.

    Comments are closed.