Bookmarks

    Η προετοιμασία των «Αργοναυτών» βρίσκεται σε εξέλιξη αλλά ο μεταγραφικός σχεδιασμός συνεχίζεται και όλα δείχνουν η περίπτωση της απόκτησης του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Κονταξή φαίνεται πως βρίσκεται στην τελική ευθεία και αναμένεται να προχωρήσει ο δανεισμός του από τη Δόξα Δράμας.

     

    Να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιριστής θα αγωνιστεί στον Α.Ο.Κ. ως δανεικός από την Δόξα Δράμας, και θα καλύψει το κενό στην δεξιά πλευρά της επίθεσης. Ο Δημήτρης Κονταξής αγωνίζεται από το 2016 στην ομάδα  Κ 20 της Δόξας Δράμας η οποία όπως όλα δείχνουν είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει στον Α.Ο.Κ. με την μορφή του δανεισμού. Από κει και πέρα όλα δείχνουν ότι ο Σταύρος Σούλης συνερίζει να λαμβάνει μέρος στις καθημερινές προπονήσεις του Α.Ο.Κ. και τις επόμενες ημέρες, μέχρι και το Σάββατο, ημέρα που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί το δυνατό εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι με τον Αετό Ορφανού. Πρόκειται για ένα φιλικό παιχνίδι από το οποίο προπονητής της ομάδας της Καβάλας αναμένεται να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του και τους οποίους να χρησιμοποιήσει όλους. Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί τελικά στο γήπεδο του Οφρυνίου και θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα. Μάλιστα από την απόδοση του 25χρονου κεντρικού αμυντικού στην συγκεκριμένη αναμέτρηση θα εξαρτηθούν πολλά σχετικά με την απόκτηση του. Σε όλα τα παραπάνω να τονίσουμε ότι με τον Α.Ο.Κ. προπονείται τις τελευταίες μέρες και ο πλάγιος επιθετικός ποδοσφαιριστής Αργύρης Μπαρέτας ο οποίος όπως είναι γνωστό φόρεσε τη φανέλα της ομάδας για 6 μήνες την ποδοσφαιρική περίοδο 2014-2015, έχοντας 16 συμμετοχές, με την φανέλα της ομάδας της Καβάλας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε αναμένεται να ξεκαθαρίσει στον Α.Ο.Κ. το θέμα της απόκτησης του ή όχι. Σε ότι έχει να κάνει με την προετοιμασία του Α.Ο.Κ. βρίσκεται σε εξέλιξη, κυλάει ομαλότατα και δικαιολογημένα υπάρχει ικανοποίηση από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

     

    Ο Α.Ο.Κ. συγχαίρει τους

    Αδαμάκη, Θωμαϊδη και Τσακιρίδη

    Δελτίο τύπου εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο.Κ. στο οποίο συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές Αδαμάκη, Τσακιρίδη και Θωμαϊδη για την εισαγωγή τους σε ανώτατες πανεπιστημιακές σχολές.

     

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης του Α.Ο.Κ. αναφέρει τα εξής:

    -«Πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές Αδαμάκη,  Θωμαϊδη  αλλά και στον Παναγιώτη Τσακιρίδη για την εισαγωγή τους σε ανώτατες πανεπιστημιακές σχολές. Είναι τιμή και χαρά για τον Α.Ο.Καβάλα να διαθέτει ποδοσφαιριστές που παρά το βαρύ πρόγραμμα των προπονήσεων και τις πολλές υποχρεώσεις τους με την ομάδα μας, κατάφεραν το δύσκολο και απέδειξαν πως γίνεται: και καλός αθλητής και καλός μαθητής! Καλή επιτυχία!».

     

     

    Comments are closed.