Bookmarks

    Ο Κροάτης ποδοσφαιριστής του Α.Ο.Κ. Σβεν Γιατσβίνοβιτς  ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής των «Αργοναυτών» στο φιλικό που έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου (4/8) στο Κοκκινόχωμα κόντρα στον Βύρωνα Καβάλας. Σημείωσε 3 γκολ στο τελικό  (6-0) με την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη να αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις και να αποδεικνύει ότι η μέχρι τώρα προετοιμασία γίνεται πάνω στις καλύτερες βάσεις.

     

    Η απλότητα, η αλληλοκάλυψη και η ταχύτητα στον τρόπο ανάπτυξης, η άνεση στο σκοράρισμα και το δημιουργικό πνεύμα ήταν κάποια από τα χαρακτηριστικά στο φιλικό με τον Βύρωνα αλλά το σίγουρο είναι ότι στο υπόλοιπο της προετοιμασίας πολλά και σημαντικά πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

     

    Το χρονικό του φιλικού

    Στο 5` του φιλικού και μετά από την σέντρα ακριβείας του Τριανταφυλλίδη ο Τουμανίδης αστόχησε με κεφαλιά από πολύ καλή θέση ενώ στο 18` με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος έκανε το (1-0). Στο 26` ο Χατζηκυριάκου τετ α τετ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Βύρωνα και στο 40` στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καρίπογλου ο Δήμιζας με δυσκολία απομάκρυνε την μπάλα σε κόρνερ. Στο 58` με πέναλτι που κέρδισε ο Αδαμάκης, ο Γιατσβίνοβιτς διαμόρφωσε το (2-0). Ο Κροάτης ποδοσφαιριστής μάλιστα με πολύ ωραίο σουτ στο 63`έγραψε το (3-0) και ο Αδαμάκης με ωραίο πλασέ στο 72’ διαμόρφωσε το (4-0). Στο 75` απείλησε για τον Βύρωνα ο Θ. Σιαματάς, προσπάθεια την οποία από κοντά σταμάτησε ο Παπαδόπουλος και στο το 80` ο Γιατσβίνοβιτς πάλι με ωραίο τρόπο έγραψε το (5-0). Τον «χορό» των τερμάτων  για την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη ολοκλήρωσε στο 89` ο Δουρτμές με σουτ ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (6-0).

     

    Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

    ΑΟΚ: Δήμιζας, Ζέρης, Τριανταφυλλίδης, Τουμανίδης, Αλιατίδης, Κέρθι, Χατζηκυριάκου,  Μαλαμίδης, Παπαδόπουλος, Βαλαβανόπουλος, Τσούτσης. Β` ημίχρονο: Παπαδόπουλος, Μπλιός, Λυμπεράκης, Βοσνιάδης, Παυλίδης, Γαβριηλίδης, Θωμαίδης, Γεμιστός, Γιατσβίνοβιτς, Δουρτμές, Αδαμάκης.   Βύρωνας Καβάλας: Μπάφας, Γοριδάρης, Αγγελίδης, Μαυρογιάννης, Πεφάνης, Δελής, Καρίπογλου, Κεφαλαδέλης, Κυγάης, Μπιλιάς, Παντελίδης. Αγωνίστηκαν και οι: Άγγος, Κεσαπίδης, Θ. Σιαματάς, Χ. Σιαματάς, Φαρσάκογλου.

     

    Εξάλλου η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ στην ανακοίνωση που εξέδωσε ανακοινώνει τα φιλικά προετοιμασίας αλλά και το πρόγραμμα επίσημων αγώνων  ενόψει του πρωταθλήματος της Football League 2 2018-19:

    Σάββατο 11/8

    ΑΟΚ – Κερ.Πέρνης (Super Cup)

    Δ.Σ.Ανθή Καραγιάννη

    Τετάρτη 14/8

    ΑΟΚ – ΠΑΟΚ (Κ21)

    Δ.Σ.Ανθή Καραγιάννη

    Κυριακή 19/8

    Βώλακας – ΑΟΚ

    Γήπεδο Βώλακα

    Τετάρτη 22/8

    Πανδραμαϊκός – ΑΟΚ

    Γήπεδο Βώλακα

    Κυριακή 26/8

    Κύπελλο Ελλάδος

    *

    Τετάρτη 29/8

    Αγρ.Αστέρας – ΑΟΚ

    *

    Σάββατο 1/9

    Αετός Ορφανού – ΑΟΚ

    *

    Σάββατο 8/9

    Δόξα Δράμας – ΑΟΚ

    *

    Κυριακή 9/9

    ΑΕΚ Καβάλας -ΑΟΚ

    *

    Σάββατο 15/9

    Μακεδονικός – ΑΟΚ

    *

    * θα υπάρξει νέα ενημέρωση για τις έδρες διεξαγωγής των συγκεκριμένων αγώνων

    Comments are closed.