Μεταγραφικά «μπαμ» ετοιμάζουν στον Α.Ο.Κ. σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές μας και ήδη ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης κατέθεσε στη διοικούσα επιτροπή της ομάδας την εισήγηση του προκειμένου προχωρήσουν οι διαδικασίες που απαιτούνται για την απόκτηση τους.
Οι πληροφορίες μας, αναφέρουν ότι πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές του οποίους πολύ καλά γνωρίζει ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης και με τους οποίους συνεργάστηκε κατά το παρελθόν. Σίγουρα ο λόγος γίνεται για παίκτες οι οποίοι θα κάνουν τη διαφορά και οι οποίοι όταν αποκτηθούν και ανακοινωθούν, τα ονόματα τους θα κάνουν αίσθηση. Οι ίδιες πληροφορίες μας, αναφέρουν ότι οι συζητήσεις των δύο πλευρών έχουν προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό και βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Από την πλευρά τους μάλιστα τα μέλη της διοικούσας επιτροπής του Α.Ο.Κ., που τηρούν σιγή ιχθύος αισιοδοξούν ότι όλα θα πάνε καλά και σύντομα οι εξελίξεις που θα υπάρξουν θα είναι θετικότατες. Βέβαια να θυμίσουμε ότι στο μεταγραφικό «στόχαστρο» των «Αργοναυτών» βρίσκεται και ο ποδοσφαιριστής Βασίλης Γαβριηλίδης που πέρυσι αγωνίζονταν στον Πανσερραϊκό.
Οι ανανεώσεις στον Α.Ο.Κ.
Η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Ο.Καβάλα, εξέδωσε δελτίο τύπου πρόσφατα και στο οποίο ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με τους ποδοσφαιριστές Γρηγόρη Παπαδόπουλο, Στέλιο Μπλιο, Στέφανο Χατζηκυριάκου και Οδυσσέα Λυμπεράκη καθώς και οι Θεοχάρης Ψάλτης και Μανώλης Αλιατίδης οι οποίοι ανανέωσαν πρόσφατα. Βέβαια να τονίσουμε ότι και κάποιοι άλλοι παίκτες που προέρχονται από το περυσινό ρόστερ αναμένεται να ανανεώσουν τις επόμενες ημέρες.