Bookmarks

    Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κυκλοφορήσουν από τη διοικούσα επιτροπή του Α.Ο.Κ., τα νέα διαρκείας εισιτήρια εν όψει το νέου πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

     

    Σύμφωνα με ανεπίσημες πηγές οι τιμές για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019 θα είναι 80, 120, 200 ευρώ. Τα 80 ευρώ θα αντιστοιχούν για την κερκίδα της θάλασσας στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» αλλά και κάτω από τα δημοσιογραφικά θεωρεία όχι όμως στην τελευταία σειρά κα στο σκεπαστό χώρο που μπορεί κάποιος να προφυλαχθεί από τη βροχή.

    Τα 120 ευρώ αφορούν τις θύρες 6-8 και τις σκεπαστές θέσεις κάτω από τα δημοσιογραφικά. Τέλος τα διαρκείας εισιτήρια των 200 ευρώ αφορούν τη θύρα 7 στο κέντρο του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» κάτω από τα δημοσιογραφικά θεωρεία όπως και τις σκεπαστές θέσεις.

    Να σημειωθεί ότι στις τιμές των νέων διαρκείας υπάρχει μια μικρή αύξηση σε σχέση με πέρυσι κυρίως σε ότι έχει να κάνει με τα πιο φτηνά διαρκείας. Πέρυσι να θυμίσουμε ότι ήταν 70 ευρώ και φέτος αυξήθηκαν κατά 10 ευρώ, δηλαδή στα 80 ευρώ. Επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με τις τιμές των νέων διαρκείας εισιτήρια του Α.Ο.Κ. αναμένεται να γίνουν από τη διοικούσα επιτροπή της ομάδας τις επόμενες ημέρες και οι οποίες πιθανόν να συνδυαστούν με την απόκτηση ενός πολύ έμπειρου ποδοσφαιριστή.

     

     

    Comments are closed.