Bookmarks

    Ανακοινώθηκαν και επίσημα από τη διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Ο. Καβάλα του  τιμές των διαρκείας εισιτηρίων που θα ισχύσουν στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» για την νέα αγωνιστική περίοδο. Η κυκλοφορία τους να σημειώσουμε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη και θα  ισχύουν μόνο για τους αγώνες πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.


    Το δελτίο τύπου της διοικούσας

    Αναλυτικά στο δελτίο τύπου που εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Ο. Καβάλα αναφέρει τα εξής:

    -«Ο ΑΟ Καβάλα ανακοινώνει τις τιμές των καρτών οικονομικής ενίσχυσης (διαρκείας) για την αγωνιστική περίοδο 2018-19, τα οποία και θα ισχύουν μόνο για τους αγώνες πρωταθλήματος ενώ δεν θα εκδοθούν ειδικής κατηγορίας.

    Η διάθεση τους ξεκινά την Τρίτη 24 Ιουλίου από τα σημεία που αναφέρονται παρακάτω ενώ οι τιμές για τα απλά εισιτήρια των αγώνων πρωταθλήματος θα είναι 10 € (άντρες) και 5 € (γυναίκες) .
    Silver: Θύρα 6 & 1 (γενικής εισόδου) 80€
    Gold: Θύρα 6 & 8 (σκεπαστό)120€
    Platinum: Θύρα 7 (σκεπαστό) 200€
    Σημειώνουμε πως για τα διαρκείας των 120 €  & 200 € οι θέσεις θα είναι ονομαστικές, και μέχρι τις 6 Αυγούστου μπορούν οι περσινοί κάτοχοι να τα ανανεώσουν με την επίδειξη της κάρτας της περιόδου 2017-18 (διάθεση μόνο από τα γραφεία του ΑΟΚ).
    Δωρεάν είσοδος: Ισχύει μόνο για τους μαθητές κάτω των 18 ετών με την επίδειξη της ταυτότητας ή της μαθητικής κάρτας.
    Σημεία διάθεσης:

    Ψητοπωλείο Δεληκάρης,

    Aνθοπωλείο Κέντια (Καμάρες),

    Φιλαδελφείας 3 Αρτογλυκολιχουδιές (Ραψάνη),

    Ελιά – Ελιά (πλατεία Καπνεργάτη),

    F2 – F2 (πλατεία Ν. Ηρακλείτσας),

    Γραφεία ΑΟ Καβάλα (Εθν. Αντιστάσεως 2 , καθημερινές 9-11:00 πμ.)».

    Comments are closed.