Bookmarks

    Οι Παλαίμαχοι του Α.Ο.Κ. θα αγωνιστούν στις 21 Μάϊου στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με την ομάδα Φίλων του Θοδωρή Ζαγοράκη και ο ποδοσφαιρικός αγώνας θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

     

    Καλούνται όλοι οι Παλαίμαχοι του ΑΟΚ να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο Κώστα Λιόλιο στα τηλέφωνα 6940- 613.030, 2510- 835.535 και με τον Στέλιο Κατρακυλάκη στο τηλέφωνο 6946- 943.592 για την προώθηση των εισιτηρίων.

     

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Την ίδια ώρα να σημειώσουμε ότι το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων σχετικά με τον συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο αναφέρει τα εξής:

    -«Ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι εκεί κάθε φορά που ένας συνάνθρωπός μας έχει ανάγκη την βοήθειά μας. Έτσι και τώρα, για τις ανάγκες της θεραπείας του μικρού εννιάχρονου Καβαλιώτη μαθητή, Ευστράτιου – Ραφαήλ Μπίνη, πρόκειται να δοθεί φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στους παλαίμαχους του Α.Ο.Κ. και τους φίλους του Θοδωρή Ζαγοράκη.

    Ο αγώνας αυτός θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 21 Μαΐου 2018 στο γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη» και το παρών θα δώσουν  ο ίδιος ο Θοδωρής Ζαγοράκης μαζί με πολλούς γνωστούς παλαίμαχους ποδοσφαιριστές. Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για τη θεραπεία του μικρού μας συμπολίτη και ως εκ τούτου είναι υποχρέωση όλων των φίλων του ποδοσφαίρου να παρευρεθούν στον αγώνα αυτόν.

    Την ποδοσφαιρική αυτή συνάντηση θα διαιτητεύσουν παλαιοί διαιτητές, συμβάλλοντας και αυτοί με το δικό τους τρόπο στην πράξη αυτή αλληλεγγύης».

     

    Comments are closed.