Bookmarks

    Επειδή μία ακόμη ποδοσφαιρική χρονιά έφθασε στο τέλος της και θα πρέπει τα σωματεία να ετοιμαστούν για την επόμενη, η ΕΠΣ Καβάλας, στο δελτίο τύπου που εξέδωσε  εφιστά την προσοχή στα σωματεία που έχουν στη δύναμή τους πάνω από εκατό σαράντα (140) ποδοσφαιριστές.

     

    Αυτό μπορεί να διαπιστωθεί από τις καταστάσεις αθλούμενων μελών που θα παραλάβετε από την ΕΠΟ, μέσω της ΕΠΣΚ, εντός των επόμενων ημερών. Καλό θα ήταν τα σωματεία αυτά να ακολουθήσουν την οδό της ομαδικής αποδέσμευσης, προκειμένου να αποσυμφορηθούν από ποδοσφαιριστές που δεν τους είναι πλέον χρήσιμοι. Παράλληλα, αποφεύγεται ο κίνδυνος να μην έχουν τα σωματεία αυτά το δικαίωμα ένταξης νέων ποδοσφαιριστών στο δυναμικό τους, λόγω κάλυψης του επιτρεπόμενου ορίου.

     

    Τα δικαιολογητικά που χρειάζεται να στείλει ένα σωματείο στην ΕΙΜ/ΕΠΟ είναι:

    α) Μηχανογραφημένη ονομαστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών που επιθυμεί το σωματείο να αποδεσμεύσει, με τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο – πατρώνυμο – αριθμό δελτίου), όπως αυτά είναι γραμμένα στη δύναμη του σωματείου.

    β) Συνοδευτικό έγγραφο του σωματείου, σφραγισμένο και υπογεγραμμένο από τον πρόεδρο και το γενικό γραμματέα, στο οποίο θα αναφέρεται το αίτημα για την ομαδική αποδέσμευση των ποδοσφαιριστών που αναφέρονται στην επισυναπτόμενη κατάσταση.

    γ) Φωτοτυπία της απόδειξης κατάθεσης στην Τράπεζα Πειραιώς παραβόλου διακοσίων (200) ευρώ (αριθμός λογαριασμού 5082021433637, στην οποία πρέπει να φαίνεται το όνομα του καταθέτη – σωματείου.

    Όλα τα παραπάνω έγγραφα θα πρέπει να αποστέλλονται ταχυδρομικά, με συστημένη επιστολή, στην ΕΠΟ, στη διεύθυνση ΕΙΜ/ΕΠΟ, Πάρκο Γουδί – Αθήνα, Τ.Θ. 14161, Τ.Κ. 11510

    Με τα σημερινά ισχύοντα, περίοδοι για ομαδική αποδέσμευση είναι 1 έως 31 Ιουλίου, 1 έως 30 Σεπτεμβρίου και 1 έως 31 Ιανουαρίου.

     

    Comments are closed.