Bookmarks

    Ένα χάλκινο μετάλλιο, δύο ατομικά ρεκόρ και προκρίσεις στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, είναι ο απολογισμός για τους αθλητές του Ομίλου Κλασικού Αθλητισμού «ΦΙΛΙΠΠΟΣ» Καβάλας στο 4ο χειμερινό κύπελλο ρίψεων που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη.

     

    Συγκεκριμένα, ο Θανάσης Iωαννίδης, στη σφαιροβολία παίδων, με βολή στα 15,33 μέτρα, κατέλαβε την 3η θέση και πήρε την πρόκριση για το πανελλήνιο πρωτάθλημα.
    Η Γεωργία Φλώρου, στη σφαιροβολία κορασίδων, με βολή στα 12,38 μέτρα έκανε ατομικό ρεκόρ και κατέλαβε την 4η θέση και προκρίθηκε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, ενώ έκανε αξιόλογη προσπάθεια και στον ακοντισμό.
    Ο Χρήστος Μισκάκης, στη σφαιροβολία παίδων, με βολή στα 13,38 μέτρα έκανε ατομικό ρεκόρ και κατέλαβε την 6η θέση. Προπονητής τους είναι ο Σάββας Ιωαννίδης.
    «Η Καβάλα, μετά από πολλά χρόνια απουσίας από τις ρίψεις, τα δύο τελευταία χρόνια αρχίζει να πρωτοστατεί. Αυτό οφείλεται στην αξιόλογη προσπάθεια του προπονητή μας, Σάββα Ιωαννίδη και φυσικά στους ίδιους τους αθλητές. Να σημειώσουμε ότι, στην Καβάλα δεν υπάρχει βοηθητικός χώρος για ρίψεις κι αυτό κάνει την προσπάθεια ακόμα δυσκολότερη. Εμείς στον Ο.Κ.Α.Φ., θα προσπαθούμε συνεχώς, ώστε οι ρίψεις στην Καβάλα να αποκτήσουν ένα λαμπρό μέλλον», αναφέρει το δελτίο Τύπου.

     

    Comments are closed.