Bookmarks

    Την Κυριακή 11 Μαρτίου διεξάγονται τα δύο τουρνουά για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών, που είχαν αναβληθεί λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. Το τουρνουά που απευθύνεται  σε ποδοσφαιριστές της Κατηγορίας (Κ-11) θα διεξαχθεί στο γήπεδο Ν. Περάμου, αυτό που απευθύνεται σε ποδοσφαιριστές της Κατηγορίας (Κ-9) θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Ελευθερών.

     

    Τα δύο αυτά τουρνουά θα τιμήσει με την παρουσία του ο βετεράνος άσος του Παναθηναϊκού Λάκης Σημαιοφορίδης. Μετά τη λήξη των τουρνουά θα απονεμηθούν διπλώματα  σε κάθε νεαρό ποδοσφαιριστή για τη συμμετοχή του. Όλα τα παραπάνω γίνονται γνωστά στο δελτίο τύπου το οποίο εξέδωσε η διοίκηση της Ε.Π.Σ. Καβάλας και στο οποίο αναφέρεται ότι το Σάββατο 10 Μαρτίου και ώρα 20:00 μ.μ. θα γίνει στη Ν. Πέραμο και στο «Café Tsigkas» η παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Θωμά Μαύρου. Στην παρουσίαση θα είναι παρών και ο ίδιος ο Θωμάς Μαύρος

     

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Ειδικότερα στο δελτίο τύπου που εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Π.Σ Καβάλας, αναφέρονται τα εξής:

    1. Την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 διεξάγονται τα δύο τουρνουά για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών, που είχαν αναβληθεί λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. Το τουρνουά που απευθύνεται  σε ποδοσφαιριστές της Κατηγορίας (Κ-11) θα διεξαχθεί στο γήπεδο Ν. Περάμου, αυτό που απευθύνεται σε ποδοσφαιριστές της Κατηγορίας (Κ-9) θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Ελευθερών. Τα δύο αυτά τουρνουά θα τιμήσει με την παρουσία του ο βετεράνος άσος του Παναθηναϊκού, κ. Λάκης Σημαιοφορίδης. Μετά τη λήξη των τουρνουά θα απονεμηθούν διπλώματα  σε κάθε νεαρό ποδοσφαιριστή για τη συμμετοχή του.

    2. Το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Μαΐου 2018 ο Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ διοργανώνει το 5οποδοσφαιρικό τουρνουά αναπτυξιακών ηλικιών με την επωνυμία «Χρήστος Μπάτσης».

    3. Την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018 και ώρα 17:30 μ.μ. πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα εκπαίδευσης διαιτητών της ΕΠΣ Καβάλας, με ευθύνη του κ. Ντάβελα Απόστολου, εκπαιδευτή της ΕΠΟ, οι γραπτές εξετάσεις των υποψήφιων διαιτητών που φοίτησαν στη τελευταία σχολή Διαιτησίας, που λειτούργησε και ολοκληρώθηκε προ ολίγων ημερών.

    4. Η Τεχνική Επιτροπή Μεικτών Ομάδων της ΕΠΣ Καβάλας αποφάσισε να διεξάγει μία από τις προπονήσεις προεπιλογής ποδοσφαιριστών για τις μεικτές μας ομάδες μέσα στο νησί της Θάσου, ώστε να δοθεί η ευκαιρία στους Ενωσιακούς μας προπονητές να δοκιμάσουν όσο το δυνατόν περισσότερους ποδοσφαιριστές του νησιού. Η προγραμματισμένη αυτή προπόνηση θα γίνει στο Λιμένα, στις εγκαταστάσεις του Α.Ο. ΘΕΑΓΕΝΗ, τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018, με ώρα συγκέντρωσης των ποδοσφαιριστών στις 15:00 μ.μ.

    5. Η πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Καβάλας, μετά από τις απολογίες τους, τιμωρεί τους παρακάτω:

    α. Καζαντζίδη Γεώργιο, πρόεδρο ΠΑΟΚ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ, με έγγραφη επίπληξη.

    β. Ορφανίδη Μιχαήλ, πρόεδρο Α.Ο. ΚΑΡΥΑΝΗΣ, με αποκλεισμό εισόδου στα γήπεδα για τριάντα (30) ημέρες.

    γ. Τσακίρη Π., πρόεδρο Μ.Α. ΦΙΛΙΠΠΩΝ, με έγγραφη επίπληξη

    δ. Μανωλαρά Γ., πρόεδρο Μ.Α. ΑΝΤΙΦΙΛΙΠΠΩΝ, με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τριάντα (30) ημέρες.

    ε. Κατρακυλάκη Στυλιανό, προπονητή ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΕΛΠΙΔΩΝ, με έγγραφη επίπληξη

    στ. Τσάντα Παναγιώτη, πρόεδρο Ν. ΗΡΑΚΛΗ ΜΥΡΤΟΦΥΤΟΥ, με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τριάντα (30) ημέρες.

    6. Καλούνται την Τρίτη 20 Μαρτίου 2018 και ώρα 18:30 μ.μ. οι κ.κ. Λαμπίδης Νικόλαος και Ιωσηφίδης Γεώργιος για διευκρινίσεις.

    7. Η Πειθαρχική Επιτροπή, αφού εξέτασε τα φύλλα αγώνα της αγωνιστικής 3-4/3/2018, καλεί σε απολογία την Τρίτη 20/03/2018 και ώρα 18:30 μ.μ.  στα γραφεία της Ένωσης τους παρακάτω:

    α. Στυλιανό Παντελή, προπονητή του ΟΡΦΕΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ

    β. Μπαρέτα Συμεών, παράγοντα του ΟΡΦΕΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ

    γ. Τσιρονίδη Αθανάσιο, προπονητή του ΑΡΗ ΖΥΓΟΥ

    δ. Εκ νέου τον Μπιλμπίλη Βασίλειο, παράγοντα του ΒΡΑΣΙΔΑ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ

    8. Το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Ιουνίου 2018 το σωματείο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ έχει προγραμματίσει τη διεξαγωγή  ποδοσφαιρικού τουρνουά, που απευθύνεται στις αναπτυξιακές ηλικίες.

    9. Παρακαλούνται  όλα τα σωματεία που προγραμματίζουν  τη διεξαγωγή ποδοσφαιρικών τουρνουά, να ενημερώνουν εγγράφως την ΕΠΣ Καβάλας ως οφείλουν, προκειμένου  αφενός να τους δοθεί η σχετική έγκριση και αφετέρου η Ένωση να το δημοσιοποιήσει, ώστε να μη συμπίπτουν οι ημερομηνίες διεξαγωγής τουρνουά των σωματείων. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται μέχρι ένα σημείο και η επιτυχία των τουρνουά , ως  προς τις συμμετοχές των ομάδων σε αυτά.

    10. Ενημερώνουμε τα σωματεία μας και όλο το φίλαθλο κόσμο του νομού μας, ότι το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018 και ώρα 20:00 μ.μ. θα γίνει στη Ν. Πέραμο και στο «Café Tsigkas» η παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Θωμά Μαύρου. Στην παρουσίαση θα είναι παρών και ο ίδιος ο Θωμάς Μαύρος».

     

    Comments are closed.