Bookmarks

    Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας σημειώνει ότι, τίμησε με την παρουσία της, την Τρίτη το απόγευμα, στο γήπεδο των Πηγαδίων, το Xanthi FC Arena, την προσπάθεια της Εθνικής Ομάδας των Ελπίδων στην πορεία της για πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (U-21).

     

    Οι ποδοσφαιριστές του Αντώνη Νικοπολίδη και του δικού μας Μιχάλη Ιορδανίδη πέτυχαν μια σημαντική νίκη με σκορ 3-0 απέναντι στη μαχητική Τσεχία, που τους διατήρησε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

    Ο οικοδεσπότης πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης, κ. Γιώργος Μπανίδης και ο ομόλογος του της ΕΠΣ Θράκης, κ. Μάνος Γαβριηλίδης, επεφύλαξαν μια ζεστή φιλοξενία στην αντιπροσωπεία της ΕΠΣ Καβάλας, την οποία στελέχωσαν ο Πρόεδρος, κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος και τα μέλη Αναστάσιος Στεφανίδης, Γιώργος Σουφλέρης και Δημήτρης Ηλιάδης.

    Όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος της Καβάλας στέλνει τα συγχαρητήρια του στους παίκτες μας για τη μεγάλη τους προσπάθεια και τη νίκη.

     

    Την ίδια ημέρα και ώρα

    όλα τα πρωταθλήματα

    Σε άλλο δελτίο τύπου η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας ενημερώνει όλα τα σωματεία μας, ότι επειδή τα πρωταθλήματα αυτή την περίοδο βρίσκονται προς το τέλος τους και έχουν υψηλό βαθμολογικό ενδιαφέρον, η Επιτροπή Πρωταθλήματος έχει προγραμματίσει, στο μέτρο του δυνατού, τη διεξαγωγή των αγώνων ανά κατηγόρια στην ίδια ημέρα και ώρα. Παρακαλούμε όλους τους παράγοντες να συμβάλλουν και αυτοί στην ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων. Επίσης, ενημερώνουμε όλα τα σωματεία μας ότι έχει αναρτηθεί το νέο πρόγραμμα, έως το τέλος της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν.

     

    Comments are closed.