Bookmarks

    Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας υπογραμμίζει ότι, σε συνεννόηση με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ενημερώνει και καλεί όλα τα σωματεία του νομού μας, τους  ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, τους διαιτητές και τους φιλάθλους αυτών να τιμήσουν με την παρουσία τους τους αγώνες της Εθνικής μας Ομάδας των Ελπίδων και να ενισχύσουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας για πρόκριση στην τελική φάση του EURO U21.

     

    Τονίζεται ότι οι διεθνείς μας ποδοσφαιριστές πρόκειται να δώσουν δύο αγώνες στο γήπεδο της ΠΑΕ Α.Ο. Ξάνθης για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21, το οποίο θα διεξαχθεί στην Ιταλία. Όπως τονίζεται ο πρώτος αγώνας, με αντίπαλο την ομάδα του Σαν Μαρίνο, θα γίνει την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018, με ώρα έναρξης 17:00 μ.μ.. Ο δεύτερος αγώνας, με αντίπαλο την Εθνική Τσεχίας, θα γίνει την Τρίτη 27 Μαρτίου 2018, με ώρα έναρξης στις 16:00 μ.μ.

    Να θυμίσουμε ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ισοβαθμεί στην πρώτη θέση  με την ομάδα της Κροατίας και έχει αυξημένες πιθανότητες να βρεθεί στην τελική φάση. Τέλος να αναφερθεί ότι σχετικό δελτίο τύπου τονίζεται ότι η είσοδος για όλους στα συγκεκριμένα παιχνίδια είναι δωρεάν.

     

     

    Comments are closed.