Bookmarks

    Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Προπονητών Ν. Καβάλας αποφάσισε ομόφωνα να συνδράμει οικονομικά με το ποσό των 500 ευρώ στην αποκατάσταση της υγείας του Βασίλη Τζίνη, ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Λιμεναρίων, κάτι το οποίο τονίζεται σε δελτίο τύπου που εξέδωσε.

     

    Παράλληλα τονίζεται ότι μέσα στο 2018 θα πραγματοποιηθούν ανανεωτικές σχολές ισχύς ταυτοτήτων τριετίας σε όλους τους Νομούς της Ελλάδος ενώ οι ημερομηνίες των σχολών θα οριστούν από την Τεχνική Επιτροπή της ΕΠΟ, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου.

     

    Το δελτίο τύπου του Συνδέσμου Προπονητών

    Ειδικότερα το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Προπονητών Ν. Καβάλας στο δελτίο τύπου που εξέδωσε αναφέρει τα εξής:

     

    -«Το ΔΣ του Συνδέσμου Προπονητών Ν. Καβάλας αποφάσισε ομόφωνα να συνδράμει οικονομικά με το ποσό των 500 ευρώ στην αποκατάσταση της υγείας του Βασίλη Τζίνη, ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Λιμεναρίων.

    Το ΔΣ του Συνδέσμου Προπονητών Ν. Καβάλας λαμβάνοντας υπόψη τα έξοδα που αντιμετωπίζουν οι προπονητές (κάρτες τριετίας, ανανεωτικές σχολές, κάρτες εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους, κτλ) αποφάσισε ομόφωνα τη μείωση της ετήσιας συνδρομής των μελών του από το έτος 2018 από 40 ευρώ σε 30 ευρώ.

    Ενημερώνουμε τα μέλη μας πως μέσα στο 2018 θα πραγματοποιηθούν ανανεωτικές σχολές ισχύς ταυτοτήτων τριετίας σε όλους τους Νομούς της Ελλάδος. Υποχρέωση φοίτησης σε αυτές τις σχολές έχουν όλοι οι προπονητές με διπλώματα ΟΥΕΦΑ C, ΟΥΕΦΑ Β, ΟΥΕΦΑ Α, πιστοποιήσεις αυτών, που φοίτησαν σε σχολές μέχρι 31/12/2017, προπονητές με αναθεώρηση παλαιών διπλωμάτων της ΓΓΑ, καθώς και γυμναστές που έχουν περάσει σχολές εξομοίωσης. Οι ημερομηνίες των σχολών αυτών θα οριστούν από την Τεχνική Επιτροπή της ΕΠΟ, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου (Π.Ε.Π.Π.)».

    Comments are closed.