Bookmarks

    Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018 μετά τις 21:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων Μιχάλης (Περιγιάλι) θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός του Α.Ο.Καβάλα.  Μάλιστα η διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. στο δελτίο τύπου που εξέδωσε καλεί όλους τους φίλους να μας τιμήσουν με την παρουσία τους, ώστε να στηρίξουν την ποδοσφαιρική μας ομάδα  και παράλληλα να διασκεδάσουν. Η τιμή της πρόσκλησης είναι 15€ με πλήρες μενού και απεριόριστο ποτό.

     

    Την ίδια ώρα να τονίσουμε σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά ότι ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης του Α.Ο.Κ. αφού θα βραβευτεί για την προσφορά του. Να θυμίσουμε ότι ο Παύλος Δερμιτζάκης είχε αποκτηθεί σαν μεγάλο ταλέντο από τον Βύρων Καβάλας  το 1987 την αγωνιστική περίοδο που «μετακόμισε» και ο προπονητής Γιώργος Τάτσης στους «Αργοναύτες» από την ομάδα της Καβάλας. Αγωνίστηκε με τη φανέλα με το καραβάκι στο στήθος μέχρι το 1992 ενώ στη συνέχεια μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, όπου έπαιξε για 3 χρόνια.  Με τον Α.Ο.Κ. να τονιστεί ότι ο Παύλος Δερμιτζάκης είχε συνολικά 160 συμμετοχές και πέτυχε 47 γκολ σε αγώνες πρωταθλήματος.

    Το 2001 ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στον Εργοτέλη και την αγωνιστική περίοδο 2010 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ.   Τέλος να αναφέρουμε ότι πλην της βράβευσης του Παύλου Δερμιτζάκη θα υπάρχουν και άλλες βραβεύσεις από πλευράς της διοίκησης του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ..

    13 Responses to “Ο Α.Ο.Κ. χορεύει το Σάββατο (17/2) και θα βραβεύσει τον Παύλο Δερμιτζάκη”