Bookmarks

    Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων Υποδομής της  ΕΠΣ Καβάλας διοργανώνει την Κυριακή  25 Φεβρουαρίου 2018 δύο νέα τουρνουά για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών. Η κατηγορία (Κ-9) θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο Ν. Περάμου, ενώ η κατηγορία (Κ-11) σε αυτό των Ελευθερών.

     

    Αυτά γίνονται γνωστά στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η τυπική ένωση και στο οποίο  γίνονται γνωστές όλες οι τελευταίες δραστηριότητες της.

     

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικότερα στο δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας, αναφέρονται τα εξής:

     

    1. Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων Υποδομής της  ΕΠΣ Καβάλας διοργανώνει την Κυριακή  25 Φεβρουαρίου 2018 δύο νέα τουρνουά για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών. Η κατηγορία (Κ-9) θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο Ν. Περάμου, ενώ η κατηγορία (Κ-11) σε αυτό των Ελευθερών. Παρακαλούνται  οι υπεύθυνοι των τμημάτων υποδομής των σωματείων που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στα δύο αυτά τουρνουά, να επικοινωνούν με τον πρόεδρο της Επιτροπής, κ. Δημήτρη Ρουμελιώτη, ή τον κ. Αναστάσιο Μήτρου για την κατηγορία (Κ-9) και τον κ. Οδυσσέα Ευδοκίου για την κατηγορία (Κ-11).

    2. Την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 18:30 μ.μ. στην αίθουσα εκπαίδευσης διαιτητών της ΕΠΣ Καβάλας θα υποβληθούν σε τεστ ο διαιτητής της ΕΠΣ Ξάνθης, κ. Κυγιτζής Ενγκίν και  ο βοηθός διαιτητή της ΕΠΣ Θράκης, κ. Τζιότσιος Χρήστος. Τα τεστ θα εποπτεύει ο εκπαιδευτής ΕΠΟ της Ένωσής μας, κ. Βασίλης Κυριακούδης.

    3.  Η ΕΠΣ Καβάλας, μετά από  επίσκεψη της στην ΕΠΟ και μετά από ενημέρωση που είχε από την αρμόδια Ιατρική Επιτροπή της Ομοσπονδίας, κάνει γνωστό σε όλα τα σωματεία της ότι σε περιπτώσεις που θα υπάρξουν σοβαροί τραυματισμοί ποδοσφαιριστών, θα πρέπει να υποβάλλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά, προκειμένου να καλύπτονται τα έξοδα νοσηλείας τους:

    α. Πρωτότυπες αποδείξεις εξόδων

    β. Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχουν εισπραχθεί τα χρήματα εξόδων νοσηλείας από ιδιωτικό ή δημόσιο φορέα

    γ. Εισιτήριο – Εξιτήριο που πιστοποιεί τη νοσηλεία σε νοσοκομείο.

    δ. Αναφορά από το διαιτητή στο φύλλο αγώνα του τραυματισμού του ποδοσφαιριστή.

    4. Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων Υποδομής μελετά το νέο μέτρο της FIFA για προσωρινή αποβολή ποδοσφαιριστών  (SIN – BIN) και την εφαρμογή του πειραματικά σε αγώνες με ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών. Αναλυτικά για το νέο αυτό μέτρο μπορείτε να ενημερωθείτε με μία επίσκεψη σας στην ιστοσελίδα της ΕΠΣ Καβάλας, στην οποία είναι αναρτημένο.

    5. Μετά από την απολογία τους, επιβλήθηκαν στους παρακάτω οι εξής ποινές:

    α. Κλεανθίδη Ματθαίο, προπονητή σωματείου ΦΡΙΞΟΣ ΠΛΑΤΑΝΟΤΟΠΟΥ, αυστηρή έγγραφη επίπληξη

    β. Συναρίδη Χρήστο, παράγοντα σωματείου ΑΡΗΣ ΖΥΓΟΥ, απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τριάντα (30) ημέρες

    γ. Σωματείο Μ.Α. ΑΝΤΙΦΙΛΙΠΠΩΝ, χρηματικό πρόστιμο τετρακοσίων (400) ευρώ

    δ. Μαδέση Θεόδωρο, προπονητή ΠΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ, αυστηρή έγγραφη επίπληξη

    ε. Μωραΐτη Κωνσταντίνο, προπονητή Α.Ο. ΘΕΑΓΕΝΗΣ ΘΑΣΟΥ, αυστηρή έγγραφη επίπληξη

    στ. Αντάρτη Βασίλειο, παράγοντα σωματείου ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΛΙΡΑΧΗΣ, απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου

    5. Καλούνται σε απολογία την Τρίτη 20/02/2018 και ώρα 18:30 μ.μ. στα γραφεία της Ένωσης οι παρακάτω:

    α. Σκορδάς Νικόλαος, Πρόεδρος του  σωματείου Εθνικός Νέας Καρυάς

    β. Το Δ.Σ.  του σωματείου ΟΙ ΛΥΚΟΙ

    6. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Καβάλας και η Επιτροπή Διαιτησίας ευχαριστεί το Δ.Σ. του σωματείου ΔΟΞΑ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ για την παραχώρηση του γηπέδου τους, ώστε να διεξαχθεί η πρακτική διδασκαλία στους υποψήφιους διαιτητές της Ένωσής μας».

    Comments are closed.