Bookmarks

    Με υπόδειξη της ΕΠΟ, την ερχόμενη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου το πρωί θα μεταβεί στο χώρο του Ενωσιακού γηπέδου ειδικό κλιμάκιο, προκειμένου να εκτιμήσει το μέγεθος της καταστροφής και το κόστος αποκατάστασης των ζημιών.

     

    Αυτά μεταξύ των άλλων αναφέρονται στο δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας στο οποίο γίνεται αναφορά στις δραστηριότητες της τοπικής ένωσης.

     

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Ειδικότερα στο δελτίο τύπου που εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Καβάλας, γίνονται γνωστά τα εξής:

     

    1. Την Κυριακή  25 Φεβρουαρίου 2018 διεξάγεται τουρνουά για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών στο γήπεδο του ΒΡΑΣΙΔΑ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ. Το τουρνουά, που θα ξεκινήσει στις 10:00 π.μ., απευθύνεται σε ποδοσφαιριστές της κατηγορίας (Κ-11). Μετά το τέλος του τουρνουά θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους ποδοσφαιριστές.

    2. Την Κυριακή  25 Φεβρουαρίου 2018 διεξάγεται τουρνουά για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών στο γήπεδο του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ. Το τουρνουά, που θα ξεκινήσει στις 10:00 π.μ., απευθύνεται σε ποδοσφαιριστές της κατηγορίας (Κ-9). Μετά το τέλος του τουρνουά θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους ποδοσφαιριστές.

    3. Τα δύο τουρνουά της Κυριακής 25 Φεβρουαρίου 2018, που θα φιλοξενηθούν στα γήπεδα Ελευθερών και Ν. Περάμου, θα τιμήσει με την παρουσία του ο παλαιός διεθνής άσος του Παναθηναϊκού, κ. Λάκης Σημαιοφορίδης, ο οποίος θα απονείμει διπλώματα σε όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές για τη συμμετοχή τους στα τουρνουά.

    4. Η Πειθαρχική Επιτροπή, αφού εξέτασε τα φύλλα αγώνα της αγωνιστικής 10, 14, 17 και 18 Φεβρουαρίου 2018, καλεί σε απολογία την Τρίτη 27/02/2018 και ώρα 18:30 μ.μ.  στα γραφεία της Ένωσης τους παρακάτω:

    α. Κατρακυλάκη Στυλιανό, προπονητή σωματείου ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

    β. Μανωλαρά Γεώργιο, πρόεδρο σωματείου Μ.Α. ΑΝΤΙΦΙΛΙΠΠΩΝ

    γ. Τσάντα Παναγιώτη, πρόεδρο σωματείου Ν. ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΥΡΤΟΦΥΤΟΥ

    5. Μετά την απολογία τους, επιβλήθηκαν οι εξής ποινές στους παρακάτω:

    α. Σκορδά Νικόλαο, πρόεδρο σωματείου ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΑΡΥΑΣ, ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για τριάντα (30) ημέρες, καθώς και χρηματικό πρόστιμο εκατό (100) ευρώ με αναστολή

    β. Σωματείο ΟΙ ΛΥΚΟΙ, χρηματικό πρόστιμο διακοσίων (200) ευρώ.

    6. Ο αναβληθείς αγώνας ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ – ΦΑΡΟΣ ΜΑΡΙΩΝ θα διεξαχθεί την Τετάρτη 7/3/2018 και ώρα 14:30 μ.μ.

    7. Ο πρόεδρος της Επιτροπής Προπονητών της ΕΠΣ Καβάλας, Γιώργος Σουφλέρης, εφαρμόζοντας πίστα τις διατάξεις FIFA – UEFA – ΕΠΟ και αφού επικοινώνησε  με τον πρόεδρο της αρμόδιας Επιτροπής της ΕΠΟ, κ. Βρακά, προέβη σε όλες τις ενέργειες που χρειάζονται για να λειτουργήσει στην πόλη μας Σχολή Ανανέωσης Ταυτοτήτων Προπονητών. Ο κ. Σουφλέρης, συνεργαζόμενος πάντα με τους Καβαλιώτες προπονητές, προσπαθεί να παρέχει κάθε δυνατή διευκόλυνση, ώστε να έχει μια συνεχή επιμόρφωση και ενημέρωση.

    8. Μετά από ενέργειες του προέδρου της Επιτροπής Υποδομών, κ. Δημήτρη Ρουμελιώτη, έχει προωθηθεί σχετικό αίτημα στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, προκειμένου να φιλοξενηθεί στην πόλη της Καβάλας από την Ένωσή μας το πρωτοποριακό πρόγραμμα «Πάσα στα θρανία». Το πρόγραμμα αυτό αναμένεται να παρακολουθήσουν 6.500 μαθητές των Δημοτικών Σχολείων.

    9. Η ΕΠΣ Καβάλας, αφού συγκέντρωσε αυτό το διάστημα όλο το απαραίτητο υλικό, απέστειλε πλήρη φάκελο στην ΕΠΟ, ο οποίος αφορά το κατεστραμμένο αθλητικό κέντρο της Ένωσης.

    Με υπόδειξη της ΕΠΟ, τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου το πρωί θα μεταβεί στο χώρο του Ενωσιακού γηπέδου ειδικό κλιμάκιο, προκειμένου να εκτιμήσει το μέγεθος της καταστροφής και το κόστος αποκατάστασης των ζημιών. Εν συνεχεία, αφού συνταχθεί από τους ειδικούς έκθεση, θα αποσταλεί στην ΕΠΟ και θα δρομολογηθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε το Αθλητικό Κέντρο να γίνει σε πρώτη φάση, τουλάχιστον, λειτουργικό».

    Comments are closed.