Bookmarks

    Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας, στην αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Αλεξάνδρα Δήμογλου», η ομάδα βόλεϊ του Α.Ο.Κ. το απόγευμα του Σαββάτου, δεν τα κατάφερε και γνώρισε την ήττα από το Ναυάρχου Βότση με 2-3 σετ.

     

    Τα σετ ήταν: 25-23, 18-25, 25-23, 11-25. 10-15

    Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι τόσο οι παίκτριες του Α.Ο.Κ. όσο και ο προπονητής της ομάδας της Καβάλας θα έπρεπε να αισθάνονται απόλυτη ικανοποιημένοι, για τον βαθμό που “τσίμπησαν” από μία ομάδα, η οποία θα τερματίσει, κατά πάσα πιθανότητα, στην πρώτη τετράδα και θα συμμετέχει στη φάση των πλέι οφ. Το μόνο πάντως είναι πως  όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση θα τονίζαμε ότι ο Α.Ο.Κ είχε μπροστά του αλλά δυστυχώς ότι έχασε μία και μοναδική ευκαιρία να “ζευγαρώσει” τις νίκες επί δύο ομάδων της “πρώτης ταχύτητας” του πρωταθλήματος (Νέα Γενεά, Ναύαρχος Βότσης) και, το κυριότερο, να προσπεράσει βαθμολογικά την ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών.

    Σε αγωνιστικό επίπεδο πρέπει να τονίσουμε ότι από την ομάδα γυναικών του Α.Ο.Κ. σε ένα ακόμη παιχνίδι απουσίασε η παίκτρια η οποία με την εμπειρία και την ποιότητα της, θα μπορούσε να την κρατήσει όρθια για να πάρει το πολυπόθητο νικηφόρο αποτέλεσμα. Τον ρόλο αυτό προσπάθησε να παίξει, σε ένα ακόμα παιχνίδι, η Νεφέλη Δικαστοπούλου. Το παιχνίδι εναντίον του Ναυάρχου Βότση έδειξε ‘έμπρακτα και κάτι ακόμη. Το ότι η ομάδα γυναικών του Α.Ο.Κ. χρειάζεται μία ποιοτικότερη λύση στη ζώνη 3 ώστε να να γίνει πιο ανταγωνιστική απέναντι σε ομάδες του επιπέδου αυτού που καταλαμβάνουν τις τέσσερις πρώτες θέσεις στο βαθμολογικό πίνακα. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Ναυάρχου Βότση δεν βρέθηκε σε πολύ καλή αγωνιστική ημέρα. Νίκησε επειδή εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στα οποία υπέπεσαν οι παίκτριες του Α.Ο.Κ. Να σημειώσουμε παράλληλα ότι η Καβαλιώτισσα πασαδόρος, Άννα Τσουκαλά, που τιμήθηκε μαζί με την προπονήτρια της ομάδας, Μαρία Δεληγιάννη, πριν την έναρξη του παιχνιδιού, είχε περισσότερες επιλογές στην επίθεση κι επειδή διατήρησε την ψυχραιμία της, όταν βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ με 1-0 και 2-1 σετ. Συμπερασματικά να σημειώσουμε ότι έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι με εναλλαγές στο σκορ, με πολλές συγκινήσεις και κυρίως με τις δύο ομάδες να δείχνουν διάθεση και αγωνιστικό πνεύμα για να φτάσουν στο πολυπόθητο νικηφόρο αποτέλεσμα. Αν μάλιστα τα πράγματα είχαν εξελιχθεί καλύτερα για την ομάδα γυναικών του Α.Ο.Κ. τότε η διάθεση θα ήταν ανάλογη και για τους καβαλιώτες φιλάθλους που βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμολου».

    Comments are closed.