Bookmarks

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Καβάλας στο δελτίο τύπου που εξέδωσε σημειώνει ότι, θέλοντας να ελαχιστοποιήσει τα προβλήματα από την αναβολή των αγώνων, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, στις 2-3 Δεκεμβρίου 2017, αλλά και σεβόμενη την επιθυμία πολλών σωματείων, αποφάσισε να μεταφέρει το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων που πρόσφατα δημοσιεύτηκε κατά ένα Σαββατοκύριακο μετά.

    Αυτά μεταξύ των άλλων έγιναν γνωστά στο σχετικό δελτίο τύπου που εκδόθηκε από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και στο οποίο αναφέρονται ότι οι τελυταίες δραστηριότητες της διοργανώτριας αρχής.

    To δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Ειδικότερα στο δελτίο τύπου που εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Καβάλας, αναφέρει τα εξής:

    -“1. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Καβάλας, θέλοντας να ελαχιστοποιήσει τα προβλήματα από την αναβολή των αγώνων στις 2-3 Δεκεμβρίου 2017, αλλά και σεβόμενη την επιθυμία πολλών σωματείων, αποφάσισε να μεταφέρει το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων που πρόσφατα δημοσιεύτηκε κατά ένα Σαββατοκύριακο μετά. Παραμένουν βέβαια ανοιχτά (χωρίς αγώνες) τα Σαββατοκύριακα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, μέσα στα οποία θα διεξαχθούν μόνο τρεις αναβληθέντες αγώνες της Γ’ Κατηγορίας.

    2. Καλείται σε απολογία την Τρίτη 12/12/2017 και ώρα 18:30 μ.μ. ο παράγοντας του σωματείου ΒΡΑΣΙΔΑΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ, κ. Βασίλειος Μπιλμπίλης, για όσα έλαβαν χώρα στον αγώνα της 4/11/2017, ΒΡΑΣΙΔΑΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ – ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ.

    3. Καλείται σε απολογία την Τρίτη 12/12/2017 και ώρα 18:30 μ.μ. ο ποδοσφαιριστής του σωματείου ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ, κ. Παύλος Αγαθόπουλος για δημόσιες κρίσεις του προς τη διοργανώτρια αρχή και τη διαιτησία σε σχέση με τον αγώνα Μ.Α. ΑΝΤΙΦΙΛΙΠΠΩΝ – ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ, μέσω των Μ.Μ.Ε.

    4. Τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017 αρχίζει η λειτουργία της Σχολής Προπονητών Ποδοσφαίρου UEFA C, η οποία θα διεξαχθεί στην πόλη της Καβάλας. Εκπαιδευτές στη σχολή θα είναι οι κ.κ. Μεταξάς, Ιορδανίδης και Κυρανούδης.

    5. Την πόλη μας θα επισκεφτούν και θα ενσωματωθούν στο γκρουπ των εκπαιδευτών στις 17 Δεκεμβρίου 2017, στα πλαίσια της Σχολής Προπονητών UEFA C, οι κ.κ. Χαράλαμπος Ζελενίτσας (υπεύθυνος της σχολής) και Κωνσταντίνος Τσάνας (βοηθός του Ομοσπονδιακού προπονητή Μίχαελ Σκίμπε).

    6. Νέο κάλεσμα προς διπλωματούχους νοσηλευτές – διασώστες απευθύνει η ΕΠΣ Καβάλας, προκειμένου να εμπλουτίσει τον κατάλογο που είναι ήδη αναρτημένος στην ιστοσελίδα της. Με τον τρόπο αυτόν, η Ένωση επιθυμεί να διευκολύνει ακόμη περισσότερο το έργο του Καβαλιώτη παράγοντα στην αναζήτηση νοσηλευτών – διασωστών που θα καλύπτουν τους αγώνες ευθύνης του.

    7. Η ΕΠΣ Καβάλας αποφάσισε τη διοργάνωση πρωταθλήματος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο της διοργάνωσης  του πρωταθλήματος αυτού, κ. Δημήτρη Ρουμελιώτη (τηλέφωνο επικοινωνίας 6944945596), προκειμένου να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους. Αφού κατατεθούν οι συμμετοχές, η αρμόδια Επιτροπή θα προχωρήσει στη σύνταξη της προκήρυξης πρωταθλήματος.

    8. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας ΟΙ ΛΥΚΟΙ – Ν. ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΥΡΤΟΦΥΤΟΥ, ο οποίος δεν διεξήχθη λόγω μη προσέλευσης ιατρού – νοσηλευτή – διασώστη στο γήπεδο, κατακυρώνεται υπέρ του σωματείου Ν. ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΥΡΤΟΦΥΤΟΥ με σκορ 3-0, ενώ επιβάλλεται στο υπαίτιο σωματείο ΟΙ ΛΥΚΟΙ χρηματικό πρόστιμο τριακοσίων (300) ευρώ, όπως προβλέπει ο ΚΑΠ”.

    Comments are closed.