Bookmarks

    Τα ψέμματα, τελείωσαν και η ώρα της “μάχης” ήρθε για τις τρεις ομάδες του νομού Καβάλας με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

    Ο 1ος όμιλος που συμμετέχουν, ο Α.Ο.Κ., ο Νέστος Χρυσούπολης και ο νεοφώτιστος Αετός Ορφανού, είναι ένας όμιλος στον οποίον δεν υπάρχει το μεγάλο φαβορί και κατά συνέπεια τον ρόλο αυτό μπορεί να τον “προβάρουν” οι ομάδες του νομού Καβάλας. Οι καλές προετοιμασίες τους, τα θετικά αποτελέσματα που έδειξαν σε όλα τα φιλικά που έδωσαν, και η συγκρατημένη αισιοδοξία που επικρατεί και στα τρία (3) “στρατόπεδα” βάζουν τις βάσεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Και βέβαια για να δημιουργήσουν τις καλύτερες προϋποθέσεις σε αγωνιστικό επίπεδο.

    Κρυφός “στόχος” είναι η άνοδος

    Με πολλά νέα άτομα, σε όλα τα επίπεδα, διοίκησης, τεχνικής ηγεσίας αλλά και έμψυχου δυναμικού μπαίνει στη “μάχη” του νέου πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, η ομάδα του Α.Ο.Κ.. Με νέο “αφεντικό” στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας τον γνώριμο προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη και με ένα νέο προφίλ σε επίπεδο έμψυχου δυναμικού, θα επιδιώξει φέτος να καταφέρει όσα δεν κατάφερε τα τελευταία χρόνια. Να φύγει από τη μιζέρια της Γ’ Εθνικής και να αλλάξει κατηγορία. Ο στόχος της ανόδου είναι εφικτός αλλά σίγουρα απαιτεί συνοχή και την στήριξη του κόσμου, δεδομένου του ότι δεν υπάρχει το μεγάλο φαβορί και εκ των πραγμάτων το όνομα αλλά και η ιστορία του Α.Ο.Κ. από μόνα τους κάνουν τους “Αργοναύτες” να είναι έτοιμοι και περισσότερο αποφασισμένοι από κάθε άλλη χρονιά. Πάντως εκείνο το οποίο πρέπει να τονίσουμε είναι το ότι η δουλειά που έγινε τις εβδομάδες που προηγήθηκαν στην προετοιμασία της ομάδας, κάνουν τους πάντες να είναι αισιόδοξοι. Η πίστη υπάρχει, δουλειά σε βάθος έγινε και η ομάδα προετοιμάστηκε κατάλληλα, η διοίκηση στηρίζει τον προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη του οποίου οι δυνατότητες και η αξία είναι αναγνωρισμένες, υπάρχει μεγάλη διάθεση και διάθεση για διάκριση από τους παίκτες που συγκροτούν το έμψυχο δυναμικό του Α.Ο.Κ., δεν απομένει και ο φίλαθλος κόσμος να παίξει το δικό του ρυθμιστικό ρόλο και μάλιστα από την αρχή του πρωταθλήματος. Πρώτο εμπόδιο για τον Α.Ο.Κ. είναι αυτό του Άρη Αβάτου στην πρεμιέρα με τους “Αργοναύτες” δικαιολογημένα και μάλιστα για πολλούς λόγους να θέλουν το νικηφόρο αποτέλεσμα. Ένα καλό ξεκίνημα, πάντα σε κάνει να είσαι περισσότερο αισιόδοξος, κυρίως σε κάνει να έχεις πιο μεγάλη αυτοπεποίθηση.

    Σημαντική ενίσχυση για το Νέστο Χρυσ.

    Με πολλά όνειρα, πολλές φιλοδοξίες και μεγάλους στόχους θα αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο Νέστος Χρυσούπολης, με νέο “αφεντικό” στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας τον έμπειρο και ικανό τεχνικό Γιάννη Ισπυρλίδη. Υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα και στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας της Χρυσούπολης το οποίο θα αγωνιστεί με ανανεωμένο ρόστερ με έμπειρους παίκτες, έχοντας πολύ υψηλούς στόχους, βλέποντας ακόμη και την κορυφή. Πρόκειται για μία προσπάθεια για την οποία η διοίκηση του Νέστου αλλά και όλοι όσοι βρίσκονται εντός των αποδυτηρίων περιμένουν πολλά από τον φίλαθλο κόσμο της ευρύτερης περιοχής του Δήμου. Πρώτος σταθμός, είναι το Διδυμότειχο κόντρα στην τοπική ΑΕ, με το Νέστο να θέλει μόνο τη νίκη, αφενός για να μπει με το “δεξί” στο νέο πρωτάθλημα αφετέρου να έχει το ιδανικότερο ξεκίνημα σε ένα πρωτάθλημα το οποίο αναμένεται να παρουσιάσει πολλές δυσκολίες. Πάντως εκείνο το οποίο πρέπει να τονίσουμε είναι το ότι. Άπαντες στο Νέστο Χρυσούπολης είναι πολύ προσγειωμένοι και δεν θα βιαστούν να δημοσιοποιήσουν τους στόχους για το φετινό πρωτάθλημα.

     Νεοφώτιστος αλλά πολύ ορεξάτος

    Μπροστά σε μία τεράστια πρόκληση βρίσκεται ο νεοφώτιστος στην Γ’ Εθνική κατηγορία, Αετός Ορφανού έχοντας στον πάγκο του, τον προπονητή Παντελή Στυλιανού που συνεχίζει από την περυσινή περίοδο. Η διοίκηση κράτησε αρκετούς παίκτες από το περυσινό ρόστερ, το οποίο πρέπει να σημειώσουμε ότι ενισχύθηκε σημαντικά με τις προσθήκες έμπειρων παικτών. Στόχος στο νέο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής για τον Αετό Ορφανού, είναι μία αξιοπρόσεκτη πορεία και από κει και πέρα ότι καλύτερο βγει. Στον σύλλογο του Παγγαίο, υπάρχει η διάθεση, πολύ όρεξη, έγινε καλή δουλεία στην προετοιμασία και γενικά οι προσδοκίες που υπάρχουν είναι μεγάλες. Και οι οποίες για να γίνουν πράξη όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν, χρειάζεται η συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου. Η πρεμιέρα βρίσκει την ομάδα του φιλόδοξου προπονητή Παντελή Στυλιανού να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής και βασικός στόχος είναι η απόσπαση του θετικού αποτελέσματος, το οποίο θα δώσει δύναμη και ώθηση στον Αετό Ορφανού για ένα καλό ξεκίνημα.

    Γ’ Εθνική-1ος όμιλος

    1η Αγωνιστική
    ΑΕ Διδυμοτείχου
    Νέστος Χρυσούπολης
    Δόξα Ν. ΣιδηροχωρίουΑπόλλων Παραλιμνίου
    Μ. Αλέξανδρος 
    Καρπερής-Αετός Ορφανού
    Καβάλα 
    Άρης Αβάτου
    Ορφέας Ξάνθης
    Δόξα Προσκυνητών
    Ελπίδα 
    Σκουτάρεως-Μ.Α. Ξηροποτάμου

    Comments are closed.