Bookmarks

    Μία ακριβώς εβδομάδα πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ο Α.Ο.Κ. στο φιλικό που έδωσε με τον ΜΑ Ξηροποτάμου, στο βοηθητικό γήπεδο πήρε τη νίκη δίκαια με (2-0) αλλά το σημαντικότερο είναι το ότι έδειξε να είναι πανέτοιμος για τις επίσημες αναμετρήσεις.

    Ο Α.Ο.Κ. ήταν αρκετά καλός στο μεγαλύτερο διάστημα της φιλικής αναμέτρησης. Είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας και γενικότερα με το αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του, έδωσαν τη δυνατότητα στον προπονητή του Κώστα Ανυφαντάκη να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα. Η ομάδα της Καβάλας προηγήθηκε στο σκορ στο 15′ με το εύστοχο πέναλτι του Γρηγόρη Παπαδόπουλου (1-0) και στο 25′ ο Γιαλαμούδης με σουτ έγραψε το (2-0). Στο 48′ οι “Αργοναύτες” είχαν δοκάρι με τον Κεϊτα.

     

    ΑΟΚ:Δήμιζας, Γιαλαμούδης, Λυμπεράκης, Σέχου, Αλιατίδης, Ψάλτης, Γ. Παπαδόπουλος, Θωμαϊδης, Αδαμάκης, Ρομπέρ, Κεϊτά.

    Αγωνίστηκαν και οι: Τζιτζιφάκος, Βαλαβανόπουλος, Παγκάκης, Σεραντί, Ζαρωτιάδης, Παυλίδης, Μπλιός, Χέσους και Τσακιρίδης.

    Μ. Α Ξηροποτάμου: Μπόσκος, Κεχαγιάς, Κομπάζης, Τσιάρας, Γκαρακλίδης, Κυσσίδης Θ, Βουτσινάς, Καραγκιοζίδης, Μπερούκας, Μαυροβασίλης, Κουμπρόγλου.

    Το μυαλό στο ματς με τον Άρη Αβάτου

    Από κει και πέρα να τονίσουμε ότι οι σκέψεις της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. στρέφονται αποκλειστικά και μόνο στον αγώνα της πρεμιέρας της ερχόμενης Κυριακής στο “Ανθή Καραγιάννη” με τον Άρη Αβάτου. Είναι γεγονός και κατά γενική ομολογία, η προετοιμασία των οκτώ εβδομάδων μέχρι τώρα κύλησε ομαλότατα και η ικανοποίηση που υπάρχει στο “στρατόπεδο” της Καβάλας και από πλευράς του Κώστα Ανυφαντάκη είναι πέρα για πέρα δικαιολογημένη. Στον Α.Ο.Κ. άπαντες θέλουν τη νίκη κόντρα στον Άρη Αβάτου, ώστε οι “Αργοναύτες” να μπούνε με το “δεξί” στο νέο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, για να είναι η συνέχεια ανάλογη. Το γεγονός μάλιστα ότι μέχρι τώρα από πλευράς της διοίκησης αλλά και από την τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, κρατάνε χαμηλούς τόνους, δικαιολογεί την επιθυμία και την πρόθεση των “Αργοναυτών” η ίδια τακτική να ακολουθηθεί και στη διάρκεια του πρωταθλήματος. Στα αγωνιστικά και σε ότι έχει να κάνει με το ματς με τον Άρη Αβάτου να θυμίσουμε ότι ο Κώστας Ανυφαντάκης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γαλλοαλγερινού Σεραντί του οποίου το δελτίο δεν έχει εκδοθεί ακόμη.


    Comments are closed.