Bookmarks

  Με ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη «Πολιτιστική Αθλητική Ποδοσφαιρική Κίνηση» του Χαράλαμπου Ευσταθιάδη για της εκλογές της Ε.Π.Σ. Καβάλας, προβαίνει σε σοβαρότατες καταγγελίες κατά του κύρος των εκλογών, κάνοντας λόγο για πιέσεις και κάλπικες υποσχέσεις, αφήνοντας ξεκάθαρα να εννοηθεί ότι θα προσπαθήσει να ανατρέψει το αποτέλεσμα της κάλπη.


  Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου στην Ε.Π.Σ. Καβάλας δεν τελείωσαν, απ’ ότι φαίνεται, με την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων από την εφορευτική επιτροπή το μεσημέρι του Σαββάτου 12 Αυγούστου. Και αυτό διότι η παράταξη «Πολιτιστική Αθλητική Ποδοσφαιρική Κίνηση» του πρώην προέδρου της Ένωσης Χαράλαμπου Ευσταθιάδη που έχασε τις εκλογές μόλις για μια ψήφο διαφορά (29-28) αναμένεται να δώσει συνέχεια όπως φαίνεται ξεκάθαρα από την επιστολή που απέστειλε σε όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

  Οι καταγγελίες

  Στην συγκεκριμένα επιστολή ο Χαράλαμπος Ευσταθιάδης προβαίνει σε σοβαρές καταγγελίες, που αν όντως θέλει το καλό του τοπικού ποδοσφαίρου οφείλει να αποδείξει για να απονεμηθεί δικαιοσύνη. Ειδικότερα να τονίσουμε ότι καταγγέλλει ότι πολλές ψήφοι που πήρε το αντίπαλο ψηφοδέλτιο στηρίχθηκαν σε κάλπικες υποσχέσεις, ότι πολλά σωματεία ήθελαν να τον ψηφίσουν αλλά δεν το έκαναν μιας και δέχτηκαν απειλές και υποστηρίζει ότι ο συνδυασμός του είναι ηθικός νικητής της αναμέτρησης λόγω των 3 άκυρων ψηφοδελτίων που ήταν υπέρ του και δεν μέτρησαν στο αποτέλεσμα. Επίσης ξεκάθαρα υποστηρίζει ότι η πλευρά του Μιχάλη Παπαδόπουλου προέβη σε υποσχέσεις που δεν τήρησε αμέσως μετά την εκλογή της γεγονός που εξόργισε αυτούς που περίμεναν, ενώ επισημαίνει ότι ακριβώς δεν αναγνωρίζει το αποτέλεσμα των εκλογών. Βέβαια θα πρέπει να θυμίσουμε ότι ανατροπή είχαμε στα διοικητικά της Ε.Π.Σ. Καβάλας αφού στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου κέρδισε η παράταξη “ΑΝΑΣΑ” του Μιχάλη Παπαδόπουλου για μία ψήφο. Πιο συγκεκριμένα έλαβε 29 ψηφοδέλτια, η παράταξη του Χαράλαμπου Ευσταθιάδη 28 ενώ υπήρξαν και 3 άκυρα ψηφοδέλτια.

  Η επιστολή

  Πιο συγκεκριμένα η επιστολή της «Πολιτιστικής Αθλητικής Ποδοσφαιρικής Κίνησης» αναφέρει τα εξής:

  «Χθες, Σάββατο 12/8/2017, γράφτηκε μία ακόμα μαύρη σελίδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Στις εκλογές της Ε.Π.Σ. Καβάλας αιωρούνταν το αίσθημα του φόβου, της προδοσίας  και της ντροπής.

  Η παράταξη «Πολιτιστική Αθλητική Ποδοσφαιρική Κίνηση» δεν αποδέχεται το χθεσινό αποτέλεσμα των εκλογών της Ε.Π.Σ.Κ.. Ένα αποτέλεσμα, το οποίο δεν προήλθε από την αληθινή βούληση των παραγόντων των σωματείων. Εάν γινόταν έτσι, φυσικά και θα σεβόμασταν τον Καβαλιώτη παράγοντα και την επιλογή του, αλλά δυστυχώς δεν έγινε.

  Όμως, η ανάδειξη μίας παράταξης έναντι της άλλης με τη διαφορά μίας ψήφου, με τρία άκυρα ψηφοδέλτια της δικής μας παράταξης και μία ψήφο βασισμένη σε πλαστό πληρεξούσιο,  δεν είναι νίκη αντάξια του επιπέδου της Ε.Π.Σ. Καβάλας.Αναδείχθηκε από την κάλπη μία παράταξη την οποία δεν στηρίζει η πλειοψηφία των σωματείων της Ε.Π.Σ.Κ. και της οποίας αρκετές ψήφοι στηρίχθηκαν σε κάλπικες υποσχέσεις και  πιέσεις κάθε είδους προς τους παράγοντες.

  Πανηγύρισαν χθες μία νίκη, για την οποία όσοι ενδιαφέρονται πραγματικά για το ποδόσφαιρο, θα έπρεπε να ντρέπονται. Η δική μας παράταξη πάντοτε ήθελε και ακόμα θέλει να πάει το ποδόσφαιρο μπροστά στην πόλη μας, αλλά δυστυχώς τώρα κινδυνεύει να γυρίσει σε σκοτεινές μέρες. Μόνο από την πρώτη πράξη της νέας διοίκησης μπορεί κανείς να το αντιληφθεί. Μέσα σε λίγα λεπτά από τη γνωστοποίηση του αποτελέσματος, άλλαξαν τις κλειδαριές των γραφείων της Ε.Π.Σ.Κ., με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μπει ούτε ο γραμματέας της Ε.Π.Σ.Κ., ο οποίος βοήθησε χθες στη διεξαγωγή των εκλογών, για να αφήσει έγγραφα.

  Εμείς χθες βιώσαμε την αδικία, διότι σωματεία, τα οποία ήθελαν να μας στηρίξουν, αναγκάστηκαν για ποικίλους λόγους να υποκύψουν σε υποσχέσεις και απειλές. Αλλά, πιο σημαντικό είναι, ότι αισθανθήκαμε και την πλήρη στήριξη των εκπροσώπων των σωματείων που μας τίμησαν με την ψήφο τους και μας έδωσαν τόσο το δικαίωμα να αισθανόμαστε υπερήφανοι για την παρακαταθήκη που αφήνουμε, όσο και την ηθική δικαίωση ότι είμαστε εμείς οι νικητές, καθώς το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό αν δεν ήταν άκυρα τα τρία ψηφοδέλτια τα οποία στήριζαν τη δική μας παράταξη, αλλά δεν έφεραν όσους σταυρούς έπρεπε.

   Άλλοι, πάλι, ένιωσαν προδομένοι από τη νέα διοίκηση, γιατί αναμένοντας κάποιο αντάλλαγμα τους στήριξαν. Στην είδηση του νέου, όμως, πως αθέτησαν το λόγο τους, εξοργίστηκαν. Τραχύς και γεμάτος αγκάθια ο δρόμος για τις εκλογές της Ε.Π.Ο..

  Η νέα αυτή διοίκηση της Ε.Π.Σ.Κ. μόνο την πτώση της Ένωσης και την απαξίωση του ποδοσφαίρου μπορεί να επιφέρει. Εμείς αυτό δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε. Κυρίως, όμως, δεν θα αφήσουμε τα σωματεία που μας στήριξαν να γίνουν βορά στις εκδικητικές ορέξεις τους.

  Είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε και να εναντιωθούμε σε κάθετι ψεύτικο και άδικο. Το οφείλουμε, άλλωστε σε όλους αυτούς που δεν υπέκυψαν, οι οποίοι γνωρίζουμε καλά ότι στενοχωρήθηκαν πολύ περισσότερο από εμάς και τους δηλώνουμε ότι θα είμαστε δίπλα τους.

  Σας υποσχόμαστε πως πολύ σύντομα θα ενημερωθείτε για τις εξελίξεις.

  Με ποδοσφαιρικούς χαιρετισμούς,

  Η παράταξη

  ‘’Πολιτιστική Αθλητική

  Ποδοσφαιρική Κίνηση’’»

  Comments are closed.