Bookmarks

    Στο συγκρότημα του Νέστου Χρυσούπολης ο σχεδιασμός κυλάει ομαλότατα λαο όπως έγινε γνωστό, θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο αρχηγός Άγγελος Παυλακάκης αλλά και τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές μετά τις συμφωνίες στις οποίες προχώρησε η διοίκηση της ομάδας.

    Ειδικότερα να σημειώσουμε ότι ο σχεδιασμός βρίσκεται σε εξέλιξη και με την ομάδα της Χρυσούπολης θα αγωνίζονται και στο νέο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ο μέσος Σπύρος Τσάκωνας καθώς επίσης και οι αμυντικοί ποδοσφαιριστές, Ηλίας και Δημήτρης Μαρκάκης. Η ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης πάντως να τονίσουμε ότι περιμένει και την απάντηση του Λάσπατζη ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες μας είναι θετικός για να συνεχίσει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στη Χρυσούπολη.

    Από κει και πέρα και σε ότι έχει να κάνει με το κομμάτι της μεταγραφικής ενίσχυσης, να αναφέρουμε οτι ο Νέστος κινείται για την απόκτηση ενός σέντερ φορ ενώ ρευστό παραμένει το θέμα της παραμονής του Κωνσταντίνου που ανήκει στον ΠΑΟΚ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή Γιάννη Ισπυρλίδη έχει προχωρημένες συζητήσεις με κάποιους επιθετικούς παίκτες που βρίσκονται στο μεταραφικό “στόχαστρο” του Νέστου και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να έχουμε επίσημες ανακοινώσεις.

    Τέλος να αναφέρουμε ότι στη μεταγραφική λίστα βρίσκονται τόσο ο Φραγκούλης όσο και ο Μπαντάνης που έμειναν ελεύθεροι από τον Α.Ο.Κ. ενώ το μόνο σίγουρο είναι ότι η ικανοποίηση που επικρατεί στην διοίκηση της ομάδας του Χρυσούπολης για τις μέχρι τώρα μεταγραφές που έγιναν αλλά και τις ανανεώσεις, θεωρείται πέρα για πέρα δικαιολογημένη.

    Comments are closed.