Bookmarks

    Το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. στο δελτίο τύπου που εξέδωσε ανακοίνωσε την απόκτηση δύο ακόμη νεαρών ποδοσφαιριστών που αγωνίζονταν σε ερασιτεχνικά σωματεία του νομού Καβάλας.

    Ειδικότερα να τονίσουμε ότι καλωσορίζει στην οικογένεια του τον 17χρονο ποδοσφαιριστή Ιορδάνη Αδαμάκη (επιθετικός) που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Βρασίδα Ν. Περάμου, και τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην ανδρική του ομάδα. Επίσης, καλωσορίζει στην ομάδα μας και τον Ανέστη Προβατίδη (16/5/2001), σέντερ φορ προερχόμενο από την Κ17 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ από το 2009. Πρόκειται για 2 εξαιρετικές περιπτώσεις νεαρών γηγενών ποδοσφαιριστών που έχουν το απαιτούμενο ταλέντο και τις βάσεις για να μπορέσουν να εξελιχθούν, και να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο, και αυτός είναι και ο λόγος που αποκτήθηκαν.

    Πολύ κοντά στον Παυλίδη

    Από κει και πέρα να αναφέρουμε ότι παίκτης του Α.Ο.Κ. θεωρείται και 22χρονος μεσοαμυντικός Θανάσης Παυλίδη που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα του Ναζιανζού Νέας Καρβάλης στο πρωτάθλημα της Α` κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας. Ο Θανάσης Παυλίδης πέρσι το καλοκαίρι είχε δοκιμαστεί στον ΑΟΚ με τον Γιάννη Ταουσιάνη αλλά τότε δεν αποκτήθηκε. Τώρα ήρθε η ώρα να φορέσει τη φανέλα με το καραβάκι στο στήθος. Απέμεινε μόνο το τυπικό κομμάτι προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του και να ακολουθήσουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

     

    Comments are closed.