Bookmarks

    Σε μια από τις πιο σημαντικές μεταγραφές του φετινού καλοκαιριού προχώρησε ο Αστέρας Φωλιάς, που τον ενισχύουν σημαντικά ενόψει του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας, καθώς συμφώνησε με τον έμπειρο επιθετικό Βασίλη Αθανασάκη, ο οποίος πέρυσι αγωνίζονταν στον Αετό Ορφανού.

    Ο Βασίλης Αθανασάκης ήταν επί μια δεκαετία στο ρόστερ του Αετού Ορφανού και αρχηγός του τα τελευταία χρόνια και σίγουρα αποτελεί μια πολυτέλεια για τα δεδομένα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Καβάλας. Η μεταγραφή του μάλιστα έρχεται να συμπληρώσει τις πολύ καλές μεταγραφές που έκανε η διοίκηση του Αστέρα με τους Κώστα Φοργιάρη, Δημήτρη Πασχαλίδη και Αχιλλέα Αντωνιάδη.

    Την ίδια ώρα να υπογραμμίσουμε ότι με τη φανέλα της Φωλιάς θα συνεχίσει να αγωνίζεται το μεγαλύτερο μέρος του περυσινού κορμού, που κατέκτησε την άνοδο στη Γ’ ΕΠΣ Καβάλας και ειδικότερα οι Χαραλαμπίδης, Σταύρος Χρυσανίδης, Σικαδάς, Μήττας, Μιτριτζώνης, Γιάννης Αντωνιάδης, Παναγιώτης Αντωνιάδης, Κεδίκογλου, Τριανταφυλλίδης, Παναγιωτίδης, Τσάπα, Τζίκολα, Πεταλίδης, Χρήστος Κυριαζής, Νίκος Κυριαζής, Στέλιος Ξανθόπουλος, Ανέστης Ξανθόπουλος, Γιάννης Χρυσανίδης και Ιωσήφ Αντωνιάδης.

    Στον αντίποδα αποχωρούν από την ενεργό ποδοσφαιρική δράση οι Παπαδόπουλος, Παρηγορίδης, Κύρκος, Μπούφι. Τέλος να αναφέρουμε πως η προετοιμασία του Αστέρα Φωληάς έχει προγραμματιστεί για να ξεκινήσει τη Δευτέρα (24/7) το απόγευμα υπό τις οδηγίες του Γαβριήλ Καρφόπουλου και σε αυτή θα πάρει μέρος και ο 15χρονος Χρήστος Σικαδάς, που έβγαλε φέτος για πρώτη φορά δελτίο για να αγωνίζεται στα τοπικά πρωταθλήματα.

    Comments are closed.