Bookmarks

    Μόνο οι υπογραφές φαίνεται πως χωρίζουν το Νέστο Χρυσούπολης από τον έμπειρο Καβαλιώτη τερματοφύλακα, Νάσο Αθανασίου, αφού οι δυο πλευρές ήρθαν σε προφορική συμφωνία και τα έχουν βρει σε όλα.

    Ο 25χρονος γκολκίπερ ήταν βασικός την τελευταία τριετία στον ΑΟ Καβάλα (με περιβραχιόνιο αρχηγού) και παλιότερα έπαιξε σε Απόλλωνα Σμύρνης, Οδυσσέα Κορδελιού και ΑΕ Πιερέων. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι ο πορτιέρο Νάσος Αθανασίου αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τη Χρυσούπολη με την εμπειρία του, ενδίδοντας στο «πρέσινγκ» του προέδρου Νίκου Μπουντρούδη (έχει σταντ μπάι αρκετούς παίκτες, ορισμένοι ίσως από την Καβάλα και όχι μόνο το περσινό ρόστερ). Ο Νάσος Αθανασίου είπε «ναι» στο Νέστο και λόγω της παρουσίας του προπονητή Γιάννη Ισπυρλίδη, με τον οποίο υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση από την προηγούμενη συνεργασία τους στους «Αργοναύτες».

    Η ανάρτηση του Νάσου Αθανασίου

    Ο ίδιος μάλιστα ο Νάσος Αθανασίου, στην προσωπική του σελίδα στο facebook, έγραψε τα εξής:

    -“Και κάπου εδώ λέμε αντίο!!!!! Μετά από 3 γεμάτα χρόνια και περισσότερες από 75 συμμετοχές ήρθε και για μένα το πλήρωμα του χρόνου!!!! Επειδή θα ακουστούν πολλά και θα λεχθούν ακόμα περισσότερα απο μερικούς αστείους που περιβάλλουν την ομάδα έχω να πω πως όλα αυτά τα χρόνια έδωσα και την ψυχή μου για αυτή την ομάδα μέσα και έξω από το γήπεδο βάζοντας πάντα το προσωπικό μου εγώ κάτω από το Καραβάκι!!!! Νιώθω πραγματικά υπερήφανος που υπηρέτησα αυτή την ομάδα ως αρχηγός της και μέσα από την καρδιά μου εύχομαι να βρει το δρόμο της!!! Φεύγω γεμάτος συναισθήματα και θέλω να ευχαριστήσω εσάς που τρία χρόνια με στηρίξατε (αρκετά λίγοι) και ακόμα περισσότερο όλους εσάς που με τόσο πάθος με αμφισβητήσατε !!! Πάντα δίπλα μου η οικογένεια μου και κυρίως η υπέροχη σύζυγος μου και η λατρεμένη μου κόρη!!! Εις το επανιδείν!!!”.

    Comments are closed.