Bookmarks

    Η επισημοποίηση της απόκτησης του καάθοσφαιριστή Αντώνη Μιχάλογλου όπως όλα δείχνουν ήταν η τελευταία για την ομάδα της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης της Καβάλας στην παρούσα χρονική περίοδο που διανύουμε της μεταγραφικής περιόδου.

    Από την πλευρά του μάλιστα ο νέος πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ της Καβάλας, Βαγγέλης Παππάς το συγκρότημα του Ανδρέα Καραπιπερίδη έχει κλείσει σε ένα ποσοστό περίπου το 90% το ρόστερ του, στο πλαίσιο της συμμετοχής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Πλέον οι ιθύνοντες του καβαλιώτικου συγκροτήματος θα λειτουργήσουν χωρίς βιασύνη ώστε να κλείσει το ρόστερ και αυτό γιατί τεχνική ηγεσία και διοίκηση και έχουν μπροστά τους εκείνο το χρονικό περιθώριο ώστε να κάνουν τις απαραίτητες προσθήκες, όταν αυτές κριθούν ότι πρέπει να γίνουν.

    Χαρακτηριστικά ο νέος πρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, Βαγγέλης Παππάς στις δηλώσεις που έκανε σημείωσε τα εξής:

    «Είμαστε έτοιμοι κατά 90% σε ότι αφορά το έμψυχο υλικό μας και μας απομένουν μόνο μία ή δύο μεταγραφές ξια να ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας μας. Ο βασικός μας στόχος είναι να πάρουμε έναν ακόμη ψηλό καλαθοσφαιριστή αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν βιαζόμαστε για να κάνουμε την επιλογή μας, έχοντας τον χρόνο με το μέρος μας. Εκείνο πάντως το οποίο θέλω να τονίσω είναι το ότι οι μεταγραφές που έγιναν ήταν οι καλύτερες δυνατές και για να ολοκληρωθούν έπρεπε η ομάδα να υποστηριχτεί πολύ στον οικονομικό τομέα».

    Comments are closed.