Bookmarks

    Σε μία πολύ σημαντική ενίσχυση προχώρησε η ομάδα της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, με την απόκτηση του έμπειρου καλαθοσφαιριστή Γρηγόρη Παππά που αγωνίζεται στις θέσεις 4 και 5.


    Πιο συγκεκριμένα σε μια σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε η
     ομάδα μπάσκετ της Καβάλας, με την οποία αποδεικνύεται έμπρακτα ότι ο στόχος της είναι να επιστρέψει άμεσα στην Α2 Εθνική κατηγορία. Απέκτησε τον Γρηγόρη Παππά ο οποίος προέρχεται από την Αθήνα και πέρσι βοήθησε σημαντικά τον ΑΣ Καρδίτσας να εξασφαλίσει την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία. Μάλιστα να τονίσουμε ότι ο παίκττης είχε είχε αρκετές προτάσεις από ομάδες της περιφέρειας αλλά και της Αθήνας για την επόμενη χρονιά, ωστόσο δέχτηκε αυτήν της Καβάλας που θέλει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Β’ Εθνική. Ο Γρηγόρης Παππάς αγωνίζεται στις θέσεις 4 και 5, είναι 26 ετών και πριν την μεταγραφή του στην Καρδίτσα αγωνίστηκε για δύο χρόνια στο Χολαργό με τον οποίο το 2015-16  έφτασε στην 5η θέση στον 1ο όμιλο της Β’ Εθνικής. Επίσης έχει περάσει με επιτυχία από Μαρούσι, Πανερυθραϊκό στην Α2, αλλά και Ψυχικό, με το οποίο κατέκτησε το 2013 την άνοδο στην Α2 κατηγορία. Επίσης μετρά 16 συμμετοχές με τη φανέλα της Εθνικής Παίδων και 8 συμμετοχές με την Εθνική Νέων Ανδρών.

    Αλλαγές σε Α2 και Β’ Εθνική

    Από κει και πέρα να τονίσουμε και σε ότι έχει να κάνει με τις ανακατατάξεις στην Α2 κατηογορία, την Β’ και την Γ’ Εθνική, έγινε πραγματικότητα και με τον πλέον επίσημο τρόπο. Με κάθε επισημότητα λοιπόν, η ΕΟΚ ανακοίνωσε την άνοδο του ΑΣ Παπάγου στην Α2, και τον οικειοθελή υποβιβασμό του Αίολου Αστακού στην Γ’ Εθνική. Έτσι, την θέση που μένει κενή στον Βόρειο όμιλο παίρνει η Χαλκηδόνα.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρει τα εξής:

    -«Η Εκτελεστική Επιτροπή του Δ.Σ. της ΕΟΚ έκανε αποδεκτό το αίτημα του Α.Μ.Σ. Αίολος Αστακού που είχε ζητήσει να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας  (1ος Όμιλος του Βορρά) την αγωνιστική περίοδο 2017-18. Ως εκ τούτου την θέση του στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας όπως και στο Κύπελλο Ελλάδος θα πάρει, έχοντας την προτεραιότητα, ο Α.Σ. Παπάγου. Αντίστοιχα στην Β’ Εθνική κατηγορία θα λάβει μέρος ο ΓΑΣ Χαλκηδόνας που δικαιωματικά έχει την προτεραιότητα».

    Comments are closed.