Bookmarks

    Την 5η ισοπαλία στις 6 τελευταίες αγωνιστικές στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και την 10η στο πρωτάθλημα παραχώρησε ο Α.Ο.Κ. στην αναμέτρηση που έδωσε στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” με τον Απόλλων Παραλιμνίου αφού έμεινε στο (1-1) για την 22η αγωνιστική.

    Η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη παρά το ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, προσπάθησε για την ανατροπή, έχασε κάποιες ευκαιρίες όπως και πέναλτι αλλά τελικά δεν κατάφερε να “γευτεί” την χαρά της νίκης σε ένα ακόμη ματς.

    Έχει να νικήσει 6 αγωνιστικές

    Ο Α.Ο.Κ. διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλο το 90λεπτο και παίζοντας ανοιχτό ποδόσφαιρο πίεσε αισθητά την εστία του Απόλλων Παραλιμνίου. Οι πιο επιθέσεις των “Αργοναυτών” επιχειρήθηκαν από τα πλάγια κυρίως με σέντρες οι οποίες τις περισσότερες φορές σταματούσαν στην καλοστημένη αμυντική διάταξη των φιλοξενούμενων, όπως βέβαια και με οργανωμένες επιθέσεις. Γενικά οι παίκτες του Άγγελου Διγκόζη είχαν υπομονή αφού και στο ματς με το Παραλίμνιο δέχθηκαν πρώτοι γκολ αλλά για μία ώρα αγώνα το πάλεψαν και δεν το έβαλαν κάτω. Είχαν δυνάμεις οι οποίες φάνηκαν πολύ χρήσιμες στην εξέλιξη του αγώνα πλην από το τελευταίο 25λεπτο όπου ο Α.Ο.Κ. προβλημάτισε και γενικά προσπάθησαν να γυρίσουν το παιχνίδι χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Απόλλων Παραλιμνίου έπαιξε με αμυντικούς προσανατολισμούς στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και προσπάθησε με αντεπιθέσεις να απειλήσει την εστία της Καβάλας κυρίως στο τελευταίο 25λεπτο της αναμέτρησης που ανέβασε ρυθμούς.

    Το χρονικό του αγώνα

    Η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 24′ σημείο στο οποίο ο Απόλλων Παραλιμνίου προηγήθηκε στο σκορ με τον Ναλμπάντη ο οποίος με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή της Καβάλας έγραψε το (0-1). Η απάντηση για την ομάδα του Αγγελου Διγκόζη ήρθε στο 31′ όταν από κοντά με σουτ ο Μελισσόπουλος το (1-1). Στο 38′ ο Α.Ο.Κ. κέρδισε πέναλτι στην ανατροπή του Σταματόπουλου από τον Μεντή. Την “εσχάτη των ποινών” εκτέλεσε άσχημα ο Κυζιρίδης και ο τερματοφύλακας του ΠαραλιμνίουΧατζηγιαννάκης μπλόκαρε την μπάλα. Στο 42′ το σουτ του Κυζιρίδη εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας Χατζηγιαννάκης και στην επανάληψη στο 78′ ο Μελισσόπουλος απείλησε με το σουτ που έπιασε και εξουδετέρωσε ο τεματοφύλακας του Παραλιμνίου.

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Διαιτητής του αγώνα της Καβάλας με τον Απόλλων Παραλιμνίου ήταν ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης της Ε.Π.Σ. Ξάνθης και ο οποίος είχε βοηθούς του, τους Χρήστο Τζιώτζιο και Γεώργιο Δανδανίδης σπό την Ε.Π.Σ. Θράκης. Μπροστά στην παραπάνω διαιτητική τριάδα οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

    A.O.K. (Άγγελος Διγκόζης): Αθανασίου, Σταματόπουλος, Μπαντάνης (73′ Φραγκούλης), Τέλλος Καλλιβωκάς, Τουμανίδης, Κεφαλάς, Κυζιρίδης (64′ Ππαδόπουλος), Τζιτζιφάκος (51′ Μπλιός), Μελισσόπουλος, Παναγιωτόπουλος.

    Απόλλων Παραλιμνίου (Παύλος Δημητρίου): Χατζηγιαννάκης, Τσομαχασβίλι (58′ Ρούμπος), Τάκας, Παναγιωτίδης, Τριανταφύλου, Λιάρας (90′ Καρακούτης), Δέντσας, Γαϊδαρτζής, Ναλμπάντης, Μεντής (76′ Σελαλματζίδης).

    Comments are closed.